only_god1991 مدیر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 1253 عنوان حس ششمم | مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 111 پست سلامبه نیت چهارده معصوم برای چهارده نفرتون ت*ا*ر*و*ت میگیرم ازتون خواهش میکنم برای این بنده ناچیز که منتظر معجزه خداست دعا کنین و صلوات بفرستین ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀 1401/11/01 | 20:02 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
554459 عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 1548 مشکلش چیه؟براش آیت الکرسی بخونم ریه اش عفونت کرده 😭😭 میشه به خدا با یه آیت الکرسی بگین خدا به این دوستمون یه دوقلو بده یه دختر یه پسر❤🤲💙
554459 عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 1548 عاخی عزیزم.ایشالا خدا خوبش میکنه به حق ۱۴ معصوم. الهی آمین هیچی دیگه از پدر مادرش نمونده خدا بهشون رحم کنه آریا کوچولو رو سالم برگردنه الهی آمین میشه به خدا با یه آیت الکرسی بگین خدا به این دوستمون یه دوقلو بده یه دختر یه پسر❤🤲💙
بچهننه عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 1252 پریسا جان پاسخ نیت شما مثبته عزیزم انتخاب - ازدواج - عشق و زیبایی یک تصمیم گیری مهم انتخاب مابین ... لطفا به ترتیب جواب بدید منتظریم
سیله عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 6905 عزیزم براتون ازدواج نامزدی و تولد افتاده، ظرف ده وعده انشاالله عروس میشی، اسمم حکیمه کی ازدواج میکنم نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری
only_god1991 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 1253 برای ازدواج پاسخ نیت شما با تاخیر عزیزمخوشبختی و سعادت - یک ازدواج خوبموفقیت - حصول - آزادیتکامل در هنرها، علوم و موقعیت های اجتماعیبازدهی و شکوفایی استعدادها ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
narges220 عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 4374 پاسخ نیت شما با تاخیر عزیزم خوشبختی و سعادت - یک ازدواج خوب موفقیت - حصول - آزادی تکامل در هنرها، ... عزیزم من که اول پرسیدم چرا منو جواب نمیدین لطفا به ترتیب جواب بدین
only_god1991 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 1253 لطفا به ترتیب جواب بدید منتظریم اسمو نیتتو دوباره میگی هرچی گشتم پیدا نکردم ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
only_god1991 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 1253 عزیزم من که اول پرسیدم چرا منو جواب نمیدین لطفا به ترتیب جواب بدین اسمو نیتتو دوباره بگو عزیزمو قطعا جواب میدمفقط انرژی زیادی ازم میگیرهکم کم همه و جواب میدم ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
hanaaaa99 عضویت: 1400/12/11 تعداد پست: 355 اسمو نیتتو دوباره میگی هرچی گشتم پیدا نکردم عزیزم به من نگفتی(صفحه ۲)
narges220 عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 4374 اسمو نیتتو دوباره بگو عزیزم و قطعا جواب میدم فقط انرژی زیادی ازم میگیره کم کم همه و جواب میدم کی ازدواج میکنم؟همسرآیندم چجور شخصیه؟ اسمم نرگس
only_god1991 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 1253 عریزم برات ۱۰۰ تا صلوات میفرستم اسممفرانک میخوام ببینم کی باردار میشم؟ عزیزم پاسخ نیت شما مثبتهتحمل مشکلات - تسلیم و رضا - ایثار و رضایتتوقفی در زندگی شخص -درک الهامات - طلب هدایت از نیروی لایزال-استجابت دعا ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
avina_gh عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 4600 اسمو نیتتو دوباره بگو عزیزم و قطعا جواب میدم فقط انرژی زیادی ازم میگیره کم کم همه و جواب میدم عزیزم جواب منم بده
only_god1991 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 1253 کی ازدواج میکنم؟همسرآیندم چجور شخصیه؟ اسمم نرگس نرگس جان شما قبلاً یک رابطه جدی داشتی که بهم خورده؟یک رابطه بهم خورده برات میبینماما پاسخ نیتتون مثبته رهبری - فعالیت فکری - اقتدار - به استقلال عمل رسیدن - حمایت پدرانه - اختیاراتنتایج عمل - میوه های زحمتقدرت مبارزه گر ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
avina_gh عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 4600 نرگس جان شما قبلاً یک رابطه جدی داشتی که بهم خورده؟ یک رابطه بهم خورده برات میبینم اما پاسخ نیتتون ... اسمم ب ی تا ...درمورد آینده..مالی ..خونه خریدن
narges220 عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 4374 نرگس جان شما قبلاً یک رابطه جدی داشتی که بهم خورده؟ یک رابطه بهم خورده برات میبینم اما پاسخ نیتتون ... بله رابطه داشتم فقط در حد دوستی بود یعنی طی چند وعده؟