only_god1991 مدیر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 1253 عنوان حس ششمم | مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 111 پست سلامبه نیت چهارده معصوم برای چهارده نفرتون ت*ا*ر*و*ت میگیرم ازتون خواهش میکنم برای این بنده ناچیز که منتظر معجزه خداست دعا کنین و صلوات بفرستین ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀 1401/11/01 | 20:02 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
only_god1991 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 1253 منم ۱۰۰ صلوات میفرستم برام بگیر لطفا پاسخ نیتت مثبتهترس از آینده - آگاهی از یک حقیقت - دارای حس پیشگویی و بصیرت - دریافت الهامات،ریسک نکنید بهتر استبی ثباتی -برات یک تصمیم گیری مهمم افتاده ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
only_god1991 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 1253 برات ناد علی میخونم مریم و امیر اسفند عقد شون انجام میشه؟ نزاع و مشاجره افتاده سختی و مانعی تو کار هست تاخیر میبینم اما نهایتا پاسخ مثبته ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
20_mehraban عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 2855 سارا جان برای شماهم در گذشته بی وفایی دیده میشه، در ازدواج دچار دردسرهایی میشی اما نهایتا آدم مناسب ... شوهرم دفعه دیگه ماشین برنده میشه؟کی وضع مالیمون خوب میشه اسمش فرشاد خدایـا شكرت♥😍😘
only_god1991 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 1253 منم برات ۵۰تا صلوات میفرستم بگو قول مال که بهمون دادن درست میشه وچه تاریخی عزیز اسمتو بگو ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
only_god1991 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 1253 شوهرم دفعه دیگه ماشین برنده میشه؟ کی وضع مالیمون خوب میشه اسمش فرشاد تو گذشتشون ضرر و زیان مالی افتاده،و انگار وابسته به والدینشون هستناما در آینده یک پیشنهاد تازه - انگیزه - نیروی زندگیآرزومند است هدف بزرگی را به انجام رسانداما در مورد ماشین احتمال برآورده شدن نیت ضعیف یا با تاخیره ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
only_god1991 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 1253 دوستان کسی مونده برام صلوات داده باشه اما جوابشو نداده باشم،میخوام تاپیک و قفل کنم ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
only_god1991 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 1253 عزیزان اگه کسی مونده پی وی پیام بده.....،شب همگی تون بخیر ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀