only_god1991 مدیر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 1253 عنوان حس ششمم | مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 111 پست سلامبه نیت چهارده معصوم برای چهارده نفرتون ت*ا*ر*و*ت میگیرم ازتون خواهش میکنم برای این بنده ناچیز که منتظر معجزه خداست دعا کنین و صلوات بفرستین ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀 1401/11/01 | 20:02 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hi7687 عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 6793 منو گیج کردی🤣🤣 گرفتم دیگه قشنگمم 😂ببخشید گفتم آخرین چیز رو نفهمیدم در مورد محمد بی وفایی افتاده تو کارم ینی چی؟ من رفتم،چونکه..بدونم منم خوشمیگذره..
only_god1991 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 1253 اسم من پریسا است.نیت من برای ازدواجم.برات ۳۰تا صلوات میفرستم🤎💚💙🧡 پریسا جان پاسخ نیت شما مثبته عزیزمانتخاب - ازدواج - عشق و زیبایییک تصمیم گیری مهمانتخاب مابین دو عشق یا دو راهکشمکش مابین عشق ظاهری و حقیقی ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
maryamkhorramak عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 1529 پریسا جان پاسخ نیت شما مثبته عزیزم انتخاب - ازدواج - عشق و زیبایی یک تصمیم گیری مهم انتخاب مابین ... برات ناد علی میخونم مریم و امیر اسفند عقد شون انجام میشه؟ ارزیاب خسارت بیمه هستم اگر اینجا کارفرما داریم یا همسرتون کارفرما هست میتونم بیمه نامه مسولیت برای دوستان رایگان عیب یابی کنم تا از حبس و تبعات کیفری براتون جلوگیری بشه
hi7687 عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 6793 پریسا جان پاسخ نیت شما مثبته عزیزم انتخاب - ازدواج - عشق و زیبایی یک تصمیم گیری مهم انتخاب مابین ... عزیزم در مورد بچه داری محمد و نادیه میگی لطفا نیت میگیری براشون ؟ من رفتم،چونکه..بدونم منم خوشمیگذره..
kopoloo عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 2528 پریسا جان پاسخ نیت شما مثبته عزیزم انتخاب - ازدواج - عشق و زیبایی یک تصمیم گیری مهم انتخاب مابین ... مرسی عزیزم.ممنون از لطفت😍فقط اونجا که گفتی کشمکش مابین عشق ظاهری و حقیقی یعنی چی؟
only_god1991 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 1253 توروخدا خیلی مهمه بگو این بچه خوب میشه خانوما براش دعا کنید الهی قربون قیافه اش برم من،عزیزم اینو بگم اینو فقط کارته انشاالله خدای مهربونم به این فرشته کوچولو سلامتی کامل بدهاما تو کارت احتمال برآورده شدن نیت شماو با تاخیر میدونه حتی براش بیماری هم افتاده 🥺 ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
narges220 عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 4374 پریسا جان پاسخ نیت شما مثبته عزیزم انتخاب - ازدواج - عشق و زیبایی یک تصمیم گیری مهم انتخاب مابین ... عزیزم من خیلی وقته پرسیدم لطفا جوابمو بده برات صلوات میفرستم اسمم نرگس در مورد ازدواجم بگو کی ازدواج میکنم؟همسرآیندمو چه جور شخصیه؟
nafas747774 عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 5954 مرسی عزیز دلم نیت کن من برات ۱۰۰ تا صلوات میفرستم عزیزم لطفا برام بگیر نیتم اینه که کی باردار میشم کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا
rouniyaa عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 192 توروخدا خیلی مهمه بگو این بچه خوب میشه خانوما براش دعا کنید بچه خودتونه؟چقدر ناز ایشالا سریعتر خوب شه مشکلش چیه؟
avina_gh عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 4600 پریسا جان پاسخ نیت شما مثبته عزیزم انتخاب - ازدواج - عشق و زیبایی یک تصمیم گیری مهم انتخاب مابین ... اسمم ب ی تا ...به نیت آینده و درآمد مالی و خونه دار شدن
جااذبه عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 383 منم برات ۵۰تا صلوات میفرستم بگو قول مال که بهمون دادن درست میشه وچه تاریخی دوست خوبم میشه لطف کنی واسه خواسته م دعا کنی معجزه بشه اااب