2777
2789
عنوان

حس ششمم

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 111 پست
اسم من پریسا است.نیت من برای ازدواجم.برات ۳۰تا صلوات میفرستم🤎💚💙🧡

پریسا جان پاسخ نیت شما مثبته عزیزم

انتخاب - ازدواج - عشق و زیبایی

یک تصمیم گیری مهم

انتخاب مابین دو عشق یا دو راه

کشمکش مابین عشق ظاهری و حقیقی

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پریسا جان پاسخ نیت شما مثبته عزیزم انتخاب - ازدواج - عشق و زیبایی یک تصمیم گیری مهم انتخاب مابین ...

برات ناد علی میخونم مریم و امیر اسفند عقد شون انجام میشه؟ 

ارزیاب خسارت بیمه هستم اگر اینجا کارفرما داریم یا همسرتون کارفرما هست میتونم بیمه نامه مسولیت برای دوستان رایگان عیب یابی کنم تا از حبس و تبعات کیفری  براتون جلوگیری بشه  
پریسا جان پاسخ نیت شما مثبته عزیزم انتخاب - ازدواج - عشق و زیبایی یک تصمیم گیری مهم انتخاب مابین ...

عزیزم در مورد بچه داری محمد و نادیه میگی لطفا نیت میگیری براشون ؟

من رفتم،چونکه..بدونم منم خوشمیگذره..

مرسی عزیزم.ممنون از لطفت😍فقط اونجا که گفتی کشمکش مابین عشق ظاهری و حقیقی یعنی چی؟

توروخدا خیلی مهمه بگو این بچه خوب میشه خانوما براش دعا کنید

الهی قربون قیافه اش برم من،

عزیزم اینو بگم اینو فقط کارته انشاالله خدای مهربونم به این فرشته کوچولو سلامتی کامل بده

اما تو کارت احتمال برآورده شدن نیت شماو با تاخیر میدونه حتی براش بیماری هم افتاده 🥺

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀

عزیزم من خیلی وقته پرسیدم لطفا جوابمو بده برات صلوات میفرستم اسمم نرگس در مورد ازدواجم بگو کی ازدواج میکنم؟همسرآیندمو چه جور شخصیه؟

مرسی عزیز دلم نیت کن

من برات ۱۰۰ تا صلوات میفرستم‌ عزیزم لطفا برام بگیر نیتم اینه که کی باردار میشم

کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا