2777
2789
عنوان

حس ششمم

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 111 پست
الهام ، در مورد محمد رضا اینکه تو ذهنش چی می گذره ممنون

همه چیز از نو متولد شده است. صحنه برای شروع جدید یا دوره مطلوبی تنظیم شده است. گشایشی در وضع شما ظاهر می گردد که نویدبخش اطمینان، آسودگی و نیل به مقصود است. 

اما در مورد پارتنرتون کارتی افتاده که این کارت بروز مشکلاتی را پیش بینی می کند که می بایست با اقداماتی پیشدستی کنی. در صورتی که با وضعیت بحرانی یا دشمنان و اشخاص مشکل ساز سروکار داری و در عین حال خواهان پیروزی و دفاع از حقوق خود هستید، باید با مهارت و زیرکی راه حلی بیابید که خارج از انتظار و ترتیب همیشگی باشد. تا وقتی فرصت باقی است آنچه که می توانید انجام دهید و از میدان کنار نکش

معنی راحت ترش انگار یه مانع بینتونه

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
همه چیز از نو متولد شده است. صحنه برای شروع جدید یا دوره مطلوبی تنظیم شده است. گشایشی در وضع شما ظاه ...

عزمزمه برا منم بگیر سوالم ص اول

من رفتم،چونکه..بدونم منم خوشمیگذره..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برات ۵۰ صلوات میفرستم اسمم《《ریحانه》》 میشه بگی حس محمد دقیقا بهم‌چیه کاملا هرچه حس میکنی ؟رنگ لبا ...

ریحانه جون من پیشگو نیستم،فقط علم استفاده از کارت ت*ا*ر*و*ت و دارم و برات ازش کمک گرفتم

برات کارت هشت سکه آمده که  پیام آور موفقیت آمیز کارهایی است که هم اکنون مشغول تکمیل و اجرای آن هستی اکنون زمان برداشت یا اعطای ثروت تازه رشد یافته نیست. تلاش های شما به ثمر خواهند رسید و پاداش های بزرگی دریافت خواهی کرد،

در مورد محمد هم امکان بی وفایی افتاده تو کارت 

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
برای منم بگیر

اسمتو بگو عزیز 

ریحانه جون من پیشگو نیستم،فقط علم استفاده از کارت ت*ا*ر*و*ت و دارم و برات ازش کمک گرفتم برات کار ...

ببخشید بی وفایی افتاده تو کارم یعنی چطوری؟

من رفتم،چونکه..بدونم منم خوشمیگذره..
برات صلوات فرستادم  اسمم سارا  ۴۰۲ تجربی پرستاری قبول میشم ؟

سارای عزیز کارت بی نظیری برات افتاده

تغییرات موفقیت آمیز - چرخش غیرمنتظره اقبال

تغییر سرنوشت در جهت مثبت - شرایط جدید

ایجاد تغییر و تحول نمودن،

انشاالله موفق باشی عزیزم

ریحانه اسم اونم محمد

منو گیج کردی🤣🤣

گرفتم دیگه قشنگمم 

سارای عزیز کارت بی نظیری برات افتاده تغییرات موفقیت آمیز - چرخش غیرمنتظره اقبال تغییر سرنوشت در جه ...

برات ناد علی  می خونم تو رو خدا بگو مریم و امیر اسفند عقد شون انجام میشه؟ 

ارزیاب خسارت بیمه هستم اگر اینجا کارفرما داریم یا همسرتون کارفرما هست میتونم بیمه نامه مسولیت برای دوستان رایگان عیب یابی کنم تا از حبس و تبعات کیفری  براتون جلوگیری بشه