2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین از خواستگارم بگم

232 بازدید | 14 پست

قرار شد ما باهم آشنا بشیم چند مدت بعد این آقا دست منو میگیره میبوسه وحشتناک محبت میکنه آدم سالمیه وخیلی تنهاس نماز میخونه روزه میگیره ومیگه خیلی دوستت دارم میگه به خدا من نامرد نیستم من چون تورو انتخاب کردم همه کار برات میکنم یکم رفتارش برام عجیبه از یه طرف هم من یکم رفتارم یه جوریه که معمولا مردا باهام احساساتی حرف میزنن ولی این میگه تورو بهم معرفی کردن من هیچوقت خودمو خراب نمیکنم که بیام چرت وپرت بگم .میگه قصد ازدواج نداشته اما وقتی باهام حرف زده نظرش عوض شده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواستگار بوده ولی قصد ازدواج نداشته؟ 

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

الهی خدا همه بدی ها و ناکامی ها و نا خوشی هات رو بدل به خیر و خوشی و برگ برنده کنه برات بهتر از بهتر...💖✨

من خودم رو شایسته نظر دادن نمیدونم قشنگم💓🌹😘فقط دلم میخواد دعات کنم که خدا بهترین یار و یاور کمکت کنه✨✨

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

صدتا تاپیک دیگ در این مورد بزن

ایران من ای جان من ای باور و ایمان منآزاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن!!اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن…  حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن…از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکنخود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندانتو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن…بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکشزیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن…تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی!!از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید…پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ایران من ای جان من ای باورو ایمان من گر رو به ظلمت میروی من میدهم این جانو تن ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است…غم را نمیفهمد کسی جز راوی عاشق پرست!❤❤

دوست منم شوهرش اهل نماز و خدا پیغمبر بود ولی تو دوستیشون همینجوری بود قربون صدقه میرفت دستشو میبوسید به زور دست مینداخت گردن دوستم 

دوستمم مخالفت میکرد چون مذهبی بود ولی حریفش نمیشد نشون بودن اینا 

ولی محرم نه الانم ۱۲سال گذشته زندگیشونم خوبه شکر خدا