2777
2789
عنوان

بیاین دردو دل

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 88 پست
سپردم ولی خوب فردا شنبس و متاسفانه دیگه امیدی نیست...

عزیز دلم روزی رسان خداست.تو تلاشتو کردی بقیشو بسپار به خدا.مطمئن باش تلاشتو و امیدتو میبینه و قطعا بهترینو برات میخواد.ما باید به این درک برسیم که حدا از ما بهتر خیر و صلاحمون را میدونه.بازم تلاشتو بکن و ناامید نباش.میشه فقط شاید زمانش کمی دیر و زود بشه.من انقدر روزای هجیب و غریب گذروندم و تجربه کردم الان مطمئنم و ایمان دارم که هر اتفاقی بیفته خیرم در اونه.و مطمئنم که هر چی خواست خداست قطعا بهترینه برام.عجله نکن و تمیدوار باش.

این ادمای سمی و بزار کنار حرفشون مهم نباشه برات اصلا  انشالله بچه دار میشی علم‌پزشکی انقدر پیش ...

واقعانمیشه توفکرش نرم ازاین می‌سوزم خودش چهارده سال بچه دارنشداماکسی بهش چیزی نگفت بایدحال وروزمنودرک میکرد 

الان زیرنظردکتریم الهی آمین لطفابرام دعاکن این ماه باردارباشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جسمم دراز کشیده اما فکرم خدا میدونه امشب فقط پیش اونیه ک‌ نیست 💔

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
فکرو خیال  حالم خوب نیست تقریبا ی ماه فهمیدم شوهرم باز اعتیاد داره دیگه نمیتونم بهش اعتماد کنم ...

خودش تو خونه ترک کرده یا بردینش کمپ؟

عزیزم ناراحت نباش وقتی خودش واقعا بخواد حتمن میشه بشین باهاش حرف بزن اعتیاد هم خودشو داغون میکنه همم خانواده رو ولی خودتو اولویت زندگی خودت قرار بده هیچ کس و هیچ چیز از خودت مهم تر نیس نمیتونی باهاش کنار بیای نه؟

به خانوادش بگو باهاش حرف بزنن تو ی زن تنها نمیتونی کاری کنی

از آن خودت باش که ارزنده ترینی :)
واقعانمیشه توفکرش نرم ازاین می‌سوزم خودش چهارده سال بچه دارنشداماکسی بهش چیزی نگفت بایدحال وروزمنودر ...

انشالله عزیزم باردارمیشی 

ببین برای بارداری آرامش روان هم خیلی مهمه حرفاشون و بریز دور بیخیال همشون خودتو عشقه 

درست میشه همچی

خیلی دلم گرفته رلم بلاکم کرده 😔💔حالم خوب نیست شبا بدتر میشم کاش بمیرم 

روحه من چند وقتیه مرده..💔                                     دختر آرمی :)💜، در حال خوندن زبان کره ای✨🇰🇷 وکیل آینده⚖️، کیدرامری که عاشق گل شیطان و زیبایی حقیقیه 🌈اولین باری که دیدمت فک نمیکردم قراره اینجوری دوست داشته باشم اما تو منو رها کردی تو اوج دلتنگی تو اوج دوس داشتن شاید ندونی ولی تو همیشه جزو بهترین های قلبم بودی و هیشکی هیچ جوره نتونست جاتو بگیره با تموم بدیات بازم من پشت تو بودم اما تو اینو ندیدی نفهمیدی رفتی و با سیلی از خاطرات تنهام گذاشتی و دوباره برگشتی؟ برگشتی که چیو درست کنی؟! برگشتی که دوباره یادم بیاد چی به سر قلبم اومد قلبمو انگار یه چند صد نفری با هم زیر دست و پا لهش کردن اینجوری نبودا قلبم.. تو اینجوریش کردی تویی که گفتی هیچ وقت منو رها نمیکنی غمش خیلی زیاده ها ولی تو نمیفهمی :) قلب من تازه داشت حس عاشق شدن تجربه میکرد تازه داشت میفهمید عشق یعنی چی ولی تو خرابش کردی هیچ وقت تو هیچ زمانی یادم نمیره کاری که تو با من کردی کافر با من نکرد میدونم زمانی میرسه که توام مثل من این حس و حال بهت دست میده اما دیگ خیلی دیره اون روز دیگ من نیستم و میتونی با خیال راحت بری دریغ از اینکه چقد دوست داشتم و تو هیچ وقت اینو نفهمیدی و اما من موندم و افکار بی پایان فهمیده نشده و یه افسردگی و حس اضافی بودن و پوچی که تو دادی بهم..❤‍🩹🙂 

طلاق بگیرم نگیرم چیکارکنم! بمونم نمیزاره بچه بیارم چون خودش بچه داره . نمونم حرف مردمو چی کنم!برم باز گرسنگی دروغ تحمل مامانش پسرش خواهراش

راستی مگه من خدام ک انقد صبر پیشه کنم! خب شاید درست شه !نمیشه همونه

اینا چیزاییه ک تو مخم ی نفر باهام یکه ب دو میکنه شب تا صبح

وخدایی که به شدت کافیست
منم هم کار خوبی که آرزوشو داشتم دارم هم دوتا بچه خوب وسالم هم جایگاه اجتماعی اوکی هم همسر سالم&nb ...

اخ اخ اخ نگو.وای خدا منم چند ماه پیش یه جریانی پیش اومد راجع به زندگیم که ارامشم ربت.تروخدا قدر همین روزمرگیلتونو بدونید.انقدر زندگی برام پوچ شده بود که نمیتونم تصور کنم.خدا نخواد که یکی به این مرحله برسه.هر روز اعصاب خردی با همسرم سر یه مسئله ای.تازه فهمیدم قبل این جریان با وجود همه مشکلات مادی و گهگاه جسمی و خانوادگی چقدر خوشبخت بودم و قدرشو ندونستم.تازه قدر همون روزمرگی هامو که دغدعه ام کمبودای مادی بود فهمیدم.گاهی غرق نعمتیم و قدر نمیدونیم.چقدر روزای سیاعی را گذدندم.من فقط توکل کردم و از خدا کمک خواستم.هیچ وقت برای شروع دیر نیست.تو اون تایم ترسم فقط این بود که نکنه چند وقت بعد بفهمم الان هم خوشبختم و بعدا افسوس همین لحظه هارا بخورم.یا همه چی بدتر از اینی که هست بشه.برا همین خودمو اصلاح کردم و فکرمو و دیدمو عوض کردم.

شوهرم ازم ناراحته و یه هفتس ک حرف نمیزنه جدا میخوابه دلم واسش خیلی تنگ شده🥲🖤 برام دعا کنید دلشو ...

عزیزممم برو جلو بگو دلت تنگ شده براش خب من با شوهرم قهر باشم جدا نمیزارم باشه اینجوری دوری بیشتر میشه

انسالله درست میشه 

عزیزممم برو جلو بگو دلت تنگ شده براش خب من با شوهرم قهر باشم جدا نمیزارم باشه اینجوری دوری بیشتر میش ...

مرسی عزیزم

این قهر با بقیه قهرامون فرق داره 

میدونم ک باید زمان بدم🥲🖤

عجب دریای سحرآمیزیه غمای عالم🖤
جسمم دراز کشیده اما فکرم خدا میدونه امشب فقط پیش اونیه ک‌ نیست 💔

🥺

فقط از خدا میخوام قوی بشی خیلی زیاد،زمان میگذره دردش یادت نمیره اما کمرنگ تر میشه 

طلاق بگیرم نگیرم چیکارکنم! بمونم نمیزاره بچه بیارم چون خودش بچه داره . نمونم حرف مردمو چی کنم!برم با ...

عزیزم زیاد حرفاتو متوجه نشدم 

اما میدونی دیگه تو این چن سال زندگیم یه چیزیو آویزه گوشم کردم حرف بقیرو اصن مهم نباشه برات تو هرکاری کنی هر راهی بری مردم ی چیزی دارن برای گفتن ببین چی برای خودت خوبه آرامش زندگیت و توی چی میبینی همون کارو انجام بده خب 

الهی که مشکلت حل میشه به امید خدا

🥺 فقط از خدا میخوام قوی بشی خیلی زیاد،زمان میگذره دردش یادت نمیره اما کمرنگ تر میشه 

ههیچوقت دنیا با دلم خوب تا نکرد 💔💔💔فقط میدونم هیج کار خدا بی حکمت نیست 

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....