2777
2789
عنوان

بیاین دردو دل

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 88 پست
میدونی..بعد دوسال پریروز دیدمش و باز عاشقش شدم:) تقصیر خودم بود مقصر خودم بود کع بلاکش کردم ولی اون ...

ای جان دلم.تو هم بسپار بخدا.بهترین همدم روزای دلتنگی خداست.دردلتو به خدا بگو و ازش بخواه دلتنگیهاتو رفع کنه.

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

🥺🥺🥺 حتمن خیلی عاشقشی بنظرم اگ دسرسی داری بهش پیام بده دوباره نزار حسرت بشه برات در آینده

دسترسی دارم ولی غرور لعنتیم نمیزاره...نمیدونی چقدر زار زدم سرش:)

اره تقصیر خودم بود ولی اون بعد من رل زد...میترسم بهش پیام بدم ولی خیلی دوس دارم...بنظرت بدم:)؟ کاش باباش مریض نمیشد که بریم خونشون و باز بیینمش:) ایخدا 

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید.
دیگه وقتش تموم شد برام فردا شنبس😔 نذری نموند نکرده باشم ولی قسمتم نشد انگار....

میدونی شاید خدا نخواسته برات نمیدونم چیه ولی امیدوارم خدا بهترینارو در آینده برات رقم بزنه غمت نباشه 

از آن خودت باش که ارزنده ترینی :)
انشالله درست میشه امیدت به خدا باشه آیت الکرسی بخون شب بخواب به نیتش  من همیشه جوابه برام :)&n ...

منم هم کار خوبی که آرزوشو داشتم دارم

هم دوتا بچه خوب وسالم

هم جایگاه اجتماعی اوکی

هم همسر سالم 

اما بیشتر از یکساله حالم خوب نیست

یچیزایی مربوط به روحیه ام میشه

نمیدونم چرا اینجوری شدم

قبلا بشدت وابسته یکم محبت از غیرهمجنس میشوم

حتی کمک ولطف کاری 

اونموقع دنبال راهکارو مشاوره نرفتم مناسفانه

وبعد گرفتار یه حس غلط شدم که تا الان ارامشمو ازم گرفته

چقدر دلم روزای قبل این جریاناتو میخواد

دغدعه اشپزی وکیک پزیو لباس ودکور خونه و..

روزمرگی همراه با کارمو شغلم که عاشقشم

وای خدا ارامشمو برگردون

آبجیا دعام کنید 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

چشمهایم را می بندم،،باران شنیدنی است🌿🌱
ای جان دلم.تو هم بسپار بخدا.بهترین همدم روزای دلتنگی خداست.دردلتو به خدا بگو و ازش بخواه دلتنگیهاتو ...

روم نمیشه به خدا بگم..میدونی مقصر خودم بودم میترسم باز بهم پیام نده:) وای تف فکرش داره دیوونم میکنه ...اون لحظه اخری که از خونشون میخواستم برگردم پریروزو هیچوقت یادم نمیره زل زدیم بهم:)

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید.

که اینکه چرامن باردانمیشم چراهرکس ازراه میرسه بچه نداری دکتررفتی دکترچب گفت چی بهت دادچرابرات دعاکردم بچه دارنشدی بعدازحرفش بخنده من جوابش ندادم عصبیم از اینکه چرا جواب ندادم

میدونی شاید خدا نخواسته برات نمیدونم چیه ولی امیدوارم خدا بهترینارو در آینده برات رقم بزنه غمت نباشه ...

امیدوارم فردا معجزه بشه و زنگ بزنن

از خدا برات بهترینارو میخوام مهربون♥️♥️

حالم خوب نیست سر دردم  امروز کنکور داشتم  وقتی استرس شدید داشته باشم خوابم نمی‌بره  ...

استرس نداشته باش مطمعن باش نتیجه خوبی میگیری دیگه گذشت و رفت 

آهنگ گوش کن یه لیوان چایی کاری که بهت آرامش میده رو انجام بده 

من خودم نمیدونم از چی از کی دلم از ادمای زندگیم گرفته ادمایی که همش خوب بودم براشون اما اونا نه :)

از این ناراحتم با جلوگیری باردار شدم حرصم میگیره کمکم ندارم فقط خواهرم هست اینجا 

اوخی.عزیزم این هدیه خداست.خیلی سخته خیلی.من سه تا بچه دارم اولی با برنامه بود دوتای بعدی هر دوش هدیه خدا بودن.اولش سختم بود بخصوص دوتای اولی با فاصله خیلی کم بودن.اما سختیاش تموم شد الان که ۷ و ۸ سالشونه خیلی خوبه.خیلییییی.پارسال که در بدترین شرایط جسمیم بودم.پام شکسته بود و پلاتین داشت.جوش نمیخورد شش ماه خونه نشین بودم برای هر کاری محتاج کمک دیگران بودم و زخمام به دلیل حساسیت خوب نمیشد در همان شرایط باردار شدم با بدترین ویار ممکن.خداشاهده ۳ ماه از جام تکون نخوردم.شاغلم بودم ولی خدا کمک کرد.من تحمل کردم سپردم به خدا گفتم خدایا وقتی با این حجم از جلوگیری تو خواستی ینی خیر من در اینه.پس خودت کمکم کن.باورت نمیشه همه چیزش خود بخود جور شد.نه که سخت نباشه ها نه ولی از وقتی این فندق به ونیا اومده خمش میگم چفدر حضورش نیاز بوده و ما نمیفهمیدیم.انقدر شیرین شده که نگو.در صورتی که قبلش من اصلا و ابدا به بچه فکر نمیکردم.

که اینکه چرامن باردانمیشم چراهرکس ازراه میرسه بچه نداری دکتررفتی دکترچب گفت چی بهت دادچرابرات ...

این ادمای سمی و بزار کنار حرفشون مهم نباشه برات اصلا 

انشالله بچه دار میشی علم‌پزشکی انقدر پیشرفت کرده عهد بوق که نیس 

انشاللا به وقتش خدا یه نینی خوشگل میده بهت گلم صبر داشتخ باش امیدت فقط به خدا یاشه 

استرس نداشته باش مطمعن باش نتیجه خوبی میگیری دیگه گذشت و رفت  آهنگ گوش کن یه لیوان چایی کاری ک ...

میدونم گذشته اما استرسم تموم نمیشه حس بدی دارم 

یه دوست دارم سنش بالاست و سیده یه بار که باهاش حرف میزدم دقیقا حرف تو رو بهش گفتم 

بهم گفت به هر کس خوبی میکنی فکر کن اون کار واسه خودته 

اون موقع از شخص روبه روت توقع خوبی کردن نداری چون اون کار واسه حال خوب خودت بوده 

تو هم واسه دل خودت واسه هر کسی کاری بکن 

امید وارم دلت شاد باشه همیشه❤️

منم دلم گرفته از دست خودم عصبانیم 

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...