2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خسته ام ، کلی کار نکرده دارم از شدت خستگی خوابم نمیبره یا شاید چیز دیگه نمیدونم ولی نمیتونم بخ ...

عزیز دلم یه کار یادت بدم انجان بده خیلی برای کارهای عقب افتاده تاثیر داره.شبا قبل خواب یا روزا هر وقت تونستی به نیت انجام شدن کارها تسبیحات حضرت زهرا را بفرست.تایم بگیر کلا دو سه دقیقه هم نمیشه.قبل خواب فقط یه تسبیح میخواد.فرداش یه جوری کارات سروسامون پیدا میکنه که باورت نمیشه.

سلام منم حالم خوب نیست از اینکه باردارم با ی بچه کوچیک کلا عصبی شدم 

عزیزممم🥺 منم خیلی دلم میخواد بچه داشته باشم اما فعلا شرایطشو ندارم بچه کلی اذیتی داره اما شیرینه حس مادر بودن قشنگ نیس؟

اما اگه میبینی خیلی عصبی شدی بخاطرش با همسرت دردو دل کن بگو اینجوری بیشتر حواسش هست و بیشتر درکت میکنه 

بخاطر هورمونا هم هس تو بارداری

از آن خودت باش که ارزنده ترینی :)
دو روزه منتظر زنگم از سرکار ولی هیچی ب هیچی امیدم دیگه ناامید شده😔خواب خوراکو ازم گرفته این داستا ...

انشالله درست میشه امیدت به خدا باشه آیت الکرسی بخون شب بخواب به نیتش 

من همیشه جوابه برام :) 

از آن خودت باش که ارزنده ترینی :)

میدونی..بعد دوسال پریروز دیدمش و باز عاشقش شدم:)

تقصیر خودم بود مقصر خودم بود کع بلاکش کردم ولی اون زمانم مجبور بودم :)

و الان خیلی خیلی دلتنگشم و نمیتونم بخوابم:) خدایا منو بکش:)

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید.
سلام منم حالم خوب نیست از اینکه باردارم با ی بچه کوچیک کلا عصبی شدم 

توکل کن.پارسال من تو شرایط شما بودم با یه پای نیم جوش خورده و دوتا بچه کوچک باردار بودم.شاغلم هستم.

ولی تنها کاری که کروم سپردم به خدا.گفتم خدایا خودت این هدیه را دادی بقیشم دست خودت.خودت همه چی را ردیف کن.ببین باورت نمیشه ها یه جوری همه چی اکی شد از دور کاری حین بارداری بگیر تا مرخصی زایمان و بعدشم امسال تایم کاریم که با مدیرم هماانگ کردم.فقط توکل کن بخدا و همه چی را بسپر بهش.خریدار خستگیات میشه.خدا بهت صبر و قوت و توان مضاعف بده عزیزم