همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
خدارحمتش کنه ی لباس تیره بپوش مهم نیس حتمن مشکی باشه که مثلا سورمه ای خوبه برای کنر دردتم یه ...
نه دوتا مانتومشکی و شال و شلواد دارم
منتها فردا تشعیع جنازه سرده پالتوی منم کرمه.نمیدونم پالتو بپوشم با شال و شلوار مشکی یا مانتورو
دیدنش حالع مرا یک جور دیگر میکند......حاله یک دیوانه را دیوانه بهتر میکند......در نگاهش یک سگ وحشی رها کرده واین......جنگ بین مادوتا را نابرابر میکند......حالت پیچیده مویش شبیع سرنوشت...عشق را بر روی پیشانی مقدر میکند.....آنقدر دل بسته ام بر دکمه ی پیراهنش......فکر آغوشش لباسم را معطر میکند....🥀🥀🥀🥀
زیر مانتوت لباس گرم بپوش من بودم میپوشیدم پالتورو زیرش مانتو مشکیتو بپوش دکمه های پالت ...
آخه زشت نیست یه مانتو بعد رو مانتو پالتو.
حس میکنم خیلی خزه
دیدنش حالع مرا یک جور دیگر میکند......حاله یک دیوانه را دیوانه بهتر میکند......در نگاهش یک سگ وحشی رها کرده واین......جنگ بین مادوتا را نابرابر میکند......حالت پیچیده مویش شبیع سرنوشت...عشق را بر روی پیشانی مقدر میکند.....آنقدر دل بسته ام بر دکمه ی پیراهنش......فکر آغوشش لباسم را معطر میکند....🥀🥀🥀🥀
اگمانتو از پالتو قدش بلندترع که هیچی خزه اگ نه اشکال نداره همون زیرش لباس گرم بپوش ی ...
آره همون مانتو بهتره.
خوشگم هست.سرمارو تحمل میکنم😂