2777
2789
عنوان

بیاین دردو دل

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 88 پست
خیلی دلم گرفته رلم بلاکم کرده 😔💔حالم خوب نیست شبا بدتر میشم کاش بمیرم 

خدا نکنه به این فکر کن دیگه نمیتونی خانوادتو ببینی دلت تنگ نمیشه براشون؟

رلتم بیخیال من به یه چیزی خیلی اعتقاد دارم اونی که بخواد میمونه اونی ام که نخواد تو حودت و بکش میره 

ادما میرن دنبال لیاقتشون

به وقتش ی ادم هم فرکانس باهات میاد تو زندگیت 

از آن خودت باش که ارزنده ترینی :)
عزیزم زیاد حرفاتو متوجه نشدم  اما میدونی دیگه تو این چن سال زندگیم یه چیزیو آویزه گوشم کردم حر ...

واسم دعا کن حال روحیم داغونه‌ دادگاه میریم.حتی یکبارم دنبالم نیومده .خودش بچه داره نمیخواد من بچه دارشم . حین رابطه بهم فحش میده یا میگه سایز مادرت خواهرت خالت چنده؟ 

پول توکیفی نمیده. برا ی جفت کفش از چتد ماه قل باید ازش خواهش کنم. کارمندبانکم هست

وخدایی که به شدت کافیست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

واسم دعا کن حال روحیم داغونه‌ دادگاه میریم.حتی یکبارم دنبالم نیومده .خودش بچه داره نمیخواد من بچه دا ...

عزیزممم🥺

خدا لعنت کنه همچین مردایی رو شکایت کن بگو نفقه نمیده 

امیدوازم مشگلت حل شه دعا میکنم برات عزیزم

خدا نکنه به این فکر کن دیگه نمیتونی خانوادتو ببینی دلت تنگ نمیشه براشون؟ رلتم بیخیال من به یه چیزی ...

🥲💔😔میدونی خیلی میگفت عاشقمه باعث شد به درس بزرگی بهم بده که هیچ عشقی اینجا روی زمین وجود نداره به جز عشق به خود :‌) 

روحه من چند وقتیه مرده..💔                                     دختر آرمی :)💜، در حال خوندن زبان کره ای✨🇰🇷 وکیل آینده⚖️، کیدرامری که عاشق گل شیطان و زیبایی حقیقیه 🌈اولین باری که دیدمت فک نمیکردم قراره اینجوری دوست داشته باشم اما تو منو رها کردی تو اوج دلتنگی تو اوج دوس داشتن شاید ندونی ولی تو همیشه جزو بهترین های قلبم بودی و هیشکی هیچ جوره نتونست جاتو بگیره با تموم بدیات بازم من پشت تو بودم اما تو اینو ندیدی نفهمیدی رفتی و با سیلی از خاطرات تنهام گذاشتی و دوباره برگشتی؟ برگشتی که چیو درست کنی؟! برگشتی که دوباره یادم بیاد چی به سر قلبم اومد قلبمو انگار یه چند صد نفری با هم زیر دست و پا لهش کردن اینجوری نبودا قلبم.. تو اینجوریش کردی تویی که گفتی هیچ وقت منو رها نمیکنی غمش خیلی زیاده ها ولی تو نمیفهمی :) قلب من تازه داشت حس عاشق شدن تجربه میکرد تازه داشت میفهمید عشق یعنی چی ولی تو خرابش کردی هیچ وقت تو هیچ زمانی یادم نمیره کاری که تو با من کردی کافر با من نکرد میدونم زمانی میرسه که توام مثل من این حس و حال بهت دست میده اما دیگ خیلی دیره اون روز دیگ من نیستم و میتونی با خیال راحت بری دریغ از اینکه چقد دوست داشتم و تو هیچ وقت اینو نفهمیدی و اما من موندم و افکار بی پایان فهمیده نشده و یه افسردگی و حس اضافی بودن و پوچی که تو دادی بهم..❤‍🩹🙂 
بله متاسفانه😔🖤💔 دور از جون عزیزم

ای خدا🥺غم از دست دادن خیلی سخته خیلی

خدا بهت صبر بده بتونی تحمل کنی 

اما زیاد غصه نخور خب داغون نکن خودتو 

امیدوارم بتونی با غم نبودش کنار بیای

🥲💔😔میدونی خیلی میگفت عاشقمه باعث شد به درس بزرگی بهم بده که هیچ عشقی اینجا روی زمین وجود نداره به ...

اهوم خودتو دوست داشته باش خدا خودش به وقتش اونی که تو تقدیرته رو میزاره توی مسیرت

خیلیا مقصد نیستن فقط ی رهگذرن تو جاده زندگیت ببخش و رها کن

اهوم خودتو دوست داشته باش خدا خودش به وقتش اونی که تو تقدیرته رو میزاره توی مسیرت خیلیا مقصد نیستن ...

آخه من عاشقش بودم 😔💔ولی اون راحت رفت :).. این میسوزونه منو

روحه من چند وقتیه مرده..💔                                     دختر آرمی :)💜، در حال خوندن زبان کره ای✨🇰🇷 وکیل آینده⚖️، کیدرامری که عاشق گل شیطان و زیبایی حقیقیه 🌈اولین باری که دیدمت فک نمیکردم قراره اینجوری دوست داشته باشم اما تو منو رها کردی تو اوج دلتنگی تو اوج دوس داشتن شاید ندونی ولی تو همیشه جزو بهترین های قلبم بودی و هیشکی هیچ جوره نتونست جاتو بگیره با تموم بدیات بازم من پشت تو بودم اما تو اینو ندیدی نفهمیدی رفتی و با سیلی از خاطرات تنهام گذاشتی و دوباره برگشتی؟ برگشتی که چیو درست کنی؟! برگشتی که دوباره یادم بیاد چی به سر قلبم اومد قلبمو انگار یه چند صد نفری با هم زیر دست و پا لهش کردن اینجوری نبودا قلبم.. تو اینجوریش کردی تویی که گفتی هیچ وقت منو رها نمیکنی غمش خیلی زیاده ها ولی تو نمیفهمی :) قلب من تازه داشت حس عاشق شدن تجربه میکرد تازه داشت میفهمید عشق یعنی چی ولی تو خرابش کردی هیچ وقت تو هیچ زمانی یادم نمیره کاری که تو با من کردی کافر با من نکرد میدونم زمانی میرسه که توام مثل من این حس و حال بهت دست میده اما دیگ خیلی دیره اون روز دیگ من نیستم و میتونی با خیال راحت بری دریغ از اینکه چقد دوست داشتم و تو هیچ وقت اینو نفهمیدی و اما من موندم و افکار بی پایان فهمیده نشده و یه افسردگی و حس اضافی بودن و پوچی که تو دادی بهم..❤‍🩹🙂 
میدونم گذشته اما استرسم تموم نمیشه حس بدی دارم  یه دوست دارم سنش بالاست و سیده یه بار که باهاش ...

چقدر قشنگ:)

انشالله خیره برات

مرسی عزیزم انشالله❤

آخه من عاشقش بودم 😔💔ولی اون راحت رفت :).. این میسوزونه منو

فحشش بده تو دلت برای من جوابه خنکککک میشم😁

بیخیالا بره ب ...مهم نباشه 

خودتو عشقه 🤪

فحشش بده تو دلت برای من جوابه خنکککک میشم😁 بیخیالا بره ب ...مهم نباشه  خودتو عشقه 🤪

🙂🖤🥀خوش به حال اینایی ک هیچ وقت وارد اینجور رابطه های پوچ نشدن