2777
2789

یه کی نیست بهش بگه مرتیکه خرفت تو که دیگه مردنی هم هستی دنبال چی آخه برو توشه آخرتت رو جمع کن فردا روز به دردت بخوره

پیرمرد پر حاشیه🙁

گذشته ای که حالمان را گرفته است. آینده ای که حالی برا رسیدنش نداریم. و حالی که حالمان را بهم ميزند. چه زندگی خوبی:))

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا جالب اینجاست پدرشوهرم ترکه سنتیه مرد سالاری جوری که ببینیدش فکرشم نمیکنید آنقدر از اول این با من خوب بود مادرشوهر خواهر شوهرم حسودی میکردم حتی شوهرمم تعجب کرده بود می‌گفت بابای من همیشه سگ بود کسی جرات نداشت باهاش حرف بزنه باتو چرا اینجوریه از اونجا که خونواده شوهرم تو کار جادو هستن کاقر همه را به کیش خود پندارد فکر میکردن پدرشوهرمو جادو کردم که آخرم با جادو زندگیمو از هم پاشوندن

به دوره و زمونه ربط نداره قدیمم بوده ولی فدیم دستگاه ارتباطی نبوده لو بره مادر ۶۰ سالشه تعریف کرد برام۱۸ سالش بود پدربزرگ حروم زادم بهش گفته هم زن من باش هم زن پسرم

خدایا هوامو داشته باش💚
تو ماشین میشستم موقع حرف زدن روند پامو می‌مالید از عمد دستشو میزد به سینه هام میخواست صورتمو بوس کنه ...

😐😐😐خدایی معلومه زاییده ذهنته این حرفا 

آخه کدوم بیناموسی سینه عروسشو میماله 

بعد شمام خیلی اوکی و راحت هیچی نگفتی 

ما هم از پشت کوه اومدیم  😂😐🙄

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز