2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

خداروشکر پدرشوهر من حتی به مادرشوهرمم نظر برادری داره😁😐

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

یاد  یه پستی افتادم میگفت پدرشوهرش میاد از پشت بغلش میکنه محکم و... بعدشم به پسرش گفته زنتو مثل دخترمه جالبه شوهر بی غیرتشم مشکلی نمیدید.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
یاد  یه پستی افتادم میگفت پدرشوهرش میاد از پشت بغلش میکنه محکم و... بعدشم به پسرش گفته زنتو مثل ...

آره حتی شوهرش ناراحت شده بود که چرا در مورد پدرم فکر بد میکنی!

بگو چیکار میکنه اسی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز