رابطم یا داداشام خیلی خوبه یه خاطره همینه توجه میکنم ب زن داداش😂وگرنه که...
اتفاقا رابطه من و این بشر همتا قبل عروسیش زبان زد فامیل بود و همجا پشتمبود تا بعد ازدواجش ذات اصلیش رو نشون داد قشنگ رید تو این همه سال رابطه خواهری و .....
انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"...
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
میکنه اگه تو سیاست داشته باشی. منم اوایل ازدواجم شوهرم سمت خانواده اش بود،الان ده سال گذشته، جوری سمت منه که فامیلش میگن چکارش کردی😂😂 اما خوب من بدجتسی نمیکنم بهشون،فقط رو نمیدم زیلدی بپرن توی زندگیم