بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رابطم یا داداشام خیلی خوبه یه خاطره همینه توجه میکنم ب زن داداش😂وگرنه که...
داداشت بعد ازدواجشم مثل مجردیاش باهات خوبه؟ اره خب اگر میخوای داداشتو از دست ندی با خانومش خوب باش که بدجوری در غیر اینصورت از دست میره😂برده زنشونن همشون. حالا شوهرامون برعکسن برده خانواده هاشونن😐
شوهرهام ببینن پای زندگیشونه سمت زنشونن اونم بعد از چند سال.اما قبول دارم که با زنش بد باشی برادرت جو ...
اخه جالبه زن داداشم سر هیچ و پوچ با ما دعوا راه انداخت داداشم طرف اونو گرفت با اینکه ناحق بود...اصدلا مرزهای بی غیرتیو درنوردیده😂مامانم میگه میدونستم اصلا براش زن نمیگرفتم زن ندیده اس
برادرم خوبه خیلی. اما بلاخره فکر کن بذار جای بابات،عادیه که طرف عمه ات باسه؟ نه. باید با شما و مادرت ...
خب همین حرفو اگه خانواده خودش میزد ناراحت نمیشد چون طایفه شوهری به خودش گرفته کینه کرده...اصلا با این جماعت نمیشه دوست شد اگه دوست شدی باید خیلی مراقب رفتار و حرفات باشی و چه بسا که کوتاه بیای.