2821
2789
رابطم یا داداشام خیلی خوبه یه خاطره همینه توجه میکنم ب زن داداش😂وگرنه که... 

اتفاقا رابطه من و این بشر هم‌تا قبل عروسیش زبان زد فامیل بود و همجا پشتم‌بود تا بعد ازدواجش ذات اصلیش رو نشون داد قشنگ رید تو این همه سال رابطه خواهری و .....

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
اخه جالبه زن داداشم سر هیچ و پوچ با ما دعوا راه انداخت داداشم طرف اونو گرفت با اینکه ناحق بود...اصدل ...

سخته دیگه. 

من خودم پسر ندارم،دوتا دختر دارم. گاهی به شوهرم میگم خدا رو شکر،من دیگه حوصله نقشه کشیدنهای عروس رو ندارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ازدواج نکرده و اینکه اوووووف نگم برات اصلا معلوم چقد زن دوستن...  اره دقیقا 🤔

پسر که متاهل بشه دیگه متعلق به خانومشه مثل مجردیاش بهت بها نمیده تازه اگه مفقودالاثر نشه😂

خب همین حرفو اگه خانواده خودش میزد ناراحت نمیشد چون طایفه شوهری به خودش گرفته کینه کرده...اصلا با ای ...

افرین دقیقا. من کوتاهم امدم و فایده نداشته. حرفی ام نزدم بخدا. دختر خواهرم واقعا خاصه،حیف که نمیشه عکس گذاشت

سخته دیگه.  من خودم پسر ندارم،دوتا دختر دارم. گاهی به شوهرم میگم خدا رو شکر،من دیگه حوصله نقشه ...

خواهرام دختر دارن میگن میخوایم چکار مثل پسر بیاریم مثل داداشمون شه عاشق دخترن میگن دلسوز و وفاداره پسر مال مردمه.

😂😂👌خدا قسمت کنه از این پسرا 

میکنه اگه تو سیاست داشته باشی. منم اوایل ازدواجم شوهرم سمت خانواده اش بود،الان ده سال گذشته، جوری سمت منه که فامیلش میگن چکارش کردی😂😂 اما خوب من بدجتسی نمیکنم بهشون،فقط رو نمیدم زیلدی بپرن توی زندگیم

افرین دقیقا. من کوتاهم امدم و فایده نداشته. حرفی ام نزدم بخدا. دختر خواهرم واقعا خاصه،حیف که نمیشه ع ...

تو حقیقتو گفتی حقیقتم تلخه ناراحت شه به درک همیشه که دنیا بر وفق مراد عروسا نمی چرخه🤨😏

میکنه اگه تو سیاست داشته باشی. منم اوایل ازدواجم شوهرم سمت خانواده اش بود،الان ده سال گذشته، جوری سم ...

من تصمیم دارم عروس خوبی بشم ولی میترسم ظرفیتش نباشه ازم سواستفاده شه یا جاریام سرمو کنن زیر اب...اسیر شدیم بخدا😐

تو حقیقتو گفتی حقیقتم تلخه ناراحت شه به درک همیشه که دنیا بر وفق مراد عروسا نمی چرخه🤨😏

دلم میسوزه که اصلا به اون کاری نداشتم. فقط جلوش گفتم فلانی قشنگه. بخدا اونم همه دارن میگن ،من که خاله اش ام

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز