2821
2789
دقیقا حیف یه ریال که براشون خرج کردم، بیشترین شاباشا از طرف من بود 😐 یادم میافته به سادگیم حالم بد ...

من بخدا بیشترین کادوها رو همیشه دادم. انگار فکر میکنن التماس میکنی بیان سمتت، بدتر میشن. هیچوقتم جبران نکردن برام 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من بعد از ۲۰ سال فهمیدم که هر چیزی بگی بد برداشت میکنه. مثلا دختر خواهرم از دختر برادرم ۷سال بزرگتره ...

کینه هاشونم مثل سیرترشی قدمتش بالاست😂بنظرم از زن داداش رفیق در نمیاد

من بخدا بیشترین کادوها رو همیشه دادم. انگار فکر میکنن التماس میکنی بیان سمتت، بدتر میشن. هیچوقتم جبر ...

فقط قطع رابطه ..سمتشون نرو بخدا برادرایی رو می بینم که عاشق خواهراشونن هلاک میشم از حسرت...لعنت به خودش و زنش عقده ایا

فقط قطع رابطه ..سمتشون نرو بخدا برادرایی رو می بینم که عاشق خواهراشونن هلاک میشم از حسرت...لعنت به خ ...

من داداشم خدایش برام خوب بود. بخاطر همین زنش ۲۰سال زمان برد تا خودشو نشون بده. دنیای سیاسته.

الان برادرمم بخاطر دخترش و زنش زیاد تحویل نمیگیره. منم درک میکنم،بلاخره زندگیشه

رابطم یا داداشام خیلی خوبه یه خاطره همینه توجه میکنم ب زن داداش😂وگرنه که... 

داداشت بعد ازدواجشم مثل مجردیاش باهات خوبه؟ اره خب اگر میخوای داداشتو از دست ندی با خانومش خوب باش که بدجوری در غیر اینصورت از دست میره😂برده زنشونن همشون. حالا شوهرامون برعکسن برده خانواده هاشونن😐

بخدا فقط ما وسط بودیم میرقصیدیم طایفه خانمش هیچکس وسط نبود نگو به ریش ما میخندیدم اخرین شادیاتونو بک ...

هی خواهر من اگه بخام بگم از هنراشون شاهنامه جلوش کم میاره. بی خیال

خلایق هرچه لایق 

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
من داداشم خدایش برام خوب بود. بخاطر همین زنش ۲۰سال زمان برد تا خودشو نشون بده. دنیای سیاسته. الان ب ...

تقصیر برادرتم هست...جذبه ندارن وگرنه زناشون هیچ غلطی نمیتونه بکنه.

داداشت بعد ازدواجشم مثل مجردیاش باهات خوبه؟ اره خب اگر میخوای داداشتو از دست ندی با خانومش خوب باش ک ...

شوهرهام ببینن پای زندگیشونه سمت زنشونن اونم بعد از چند سال.اما قبول دارم که با زنش بد باشی برادرت جواب سلامتم نمیده. 

هی خواهر من اگه بخام بگم از هنراشون شاهنامه جلوش کم میاره. بی خیال خلایق هرچه لایق 

بهش فکر نکن ولی زمین گرده اولاد مثل خودشون گیرشون میاد اون موقع دیدنی ان. من که گفتم عروسی برادرزادمم نمیرم

داداشت بعد ازدواجشم مثل مجردیاش باهات خوبه؟ اره خب اگر میخوای داداشتو از دست ندی با خانومش خوب باش ک ...

ازدواج نکرده و اینکه اوووووف نگم برات اصلا معلوم چقد زن دوستن... 

اره دقیقا 🤔

تقصیر برادرتم هست...جذبه ندارن وگرنه زناشون هیچ غلطی نمیتونه بکنه.

برادرم خوبه خیلی. اما بلاخره فکر کن بذار جای بابات،عادیه که طرف عمه ات باسه؟ نه. باید با شما و مادرت خوب باشه...

من میفهمم، خیلی ام تلاش کردم عمه خوبی باشم،اما الان میبینم اگه گفتم قد فلانی بلنده گرفته به خودش

شوهرهام ببینن پای زندگیشونه سمت زنشونن اونم بعد از چند سال.اما قبول دارم که با زنش بد باشی برادرت جو ...

اخه جالبه زن داداشم سر هیچ و پوچ با ما دعوا راه انداخت داداشم طرف اونو گرفت با اینکه ناحق بود...اصدلا مرزهای بی غیرتیو درنوردیده😂مامانم میگه میدونستم اصلا براش زن نمیگرفتم زن ندیده اس

پسر باید بتونه خانواده خودشو و خانمشو مدیریت کنه.

برادرم خوبه خیلی. اما بلاخره فکر کن بذار جای بابات،عادیه که طرف عمه ات باسه؟ نه. باید با شما و مادرت ...

خب همین حرفو اگه خانواده خودش میزد ناراحت نمیشد چون طایفه شوهری به خودش گرفته کینه کرده...اصلا با این جماعت نمیشه دوست شد اگه دوست شدی باید خیلی مراقب رفتار و حرفات باشی و چه بسا که کوتاه بیای.