2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خواهر شوهری مغرور😂❤️

😎😎😎😎😎

خواهرشوهر حرمت داره 😂😂

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

فعلا یه دونه مال پسر بزرگ خانواده، ۴ ساله قطع رابطه م‌با جفتشون 😊

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
من خیلی رو داداشام حساسم بعد ب زن داداش فک میکنم دوست دارم جرشون بدم😂😂از یه لحاظم دوست دارم عین خو ...

اکثرا خوب نبودن ولی مواردی هم بوده که خوب باشن همشون از طایفه شوهر بیزارن و هرچی بگی بد برداشت میکنن بازم بستگی به رابطه خودت با داداشت و سیاست های رفتاریتو اینا داره ایشالا که رفیق شید.

من‌اگه به عقب برگردم تو هیچکدوم از مراسماش شرکت نمیکنم😊لیاقت ندارن همشون بنده و برده زنشون میشن.

دقیقا حیف یه ریال که براشون خرج کردم، بیشترین شاباشا از طرف من بود 😐 یادم میافته به سادگیم حالم بد میشه 🤒

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
اکثرا خوب نبودن ولی مواردی هم بوده که خوب باشن همشون از طایفه شوهر بیزارن و هرچی بگی بد برداشت میکنن ...

رابطم یا داداشام خیلی خوبه یه خاطره همینه توجه میکنم ب زن داداش😂وگرنه که... 

اکثرا خوب نبودن ولی مواردی هم بوده که خوب باشن همشون از طایفه شوهر بیزارن و هرچی بگی بد برداشت میکنن ...

من بعد از ۲۰ سال فهمیدم که هر چیزی بگی بد برداشت میکنه. مثلا دختر خواهرم از دختر برادرم ۷سال بزرگتره. انگار من ۱۵سال پیش گفته بودم دختر خواهرم قشنگه،که واقعا هم هست، پارسال یه بلایی سرم اورد و فهمیدم گفته دختر من که کوچولوعه زشته، بعد بهم گفت به تلافی ایتکه اون سالها جلوی من گفتی دختر خواهرت قشنگه🤐

دقیقا حیف یه ریال که براشون خرج کردم، بیشترین شاباشا از طرف من بود 😐 یادم میافته به سادگیم حالم بد ...

بخدا فقط ما وسط بودیم میرقصیدیم طایفه خانمش هیچکس وسط نبود نگو به ریش ما میخندیدن اخرین شادیاتونو بکنید که‌پسرتونو دزدیدیم...بیشتر کادوها مدیریت مراسم همه چی با ما بود ولی حیف نون بودن و پشیمونیم خدا از این پسرا به هیچکس نده فقط زحمته خوش خوشانش واس غریبه هاست

2823
2791
2779
2792