راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من خیلی خوب بودم حدود ۲۰ سال ... شاید از خواهرم بهتر اما یهو فهمیدم همه اش ظاهر بوده و با جلب کردن اعتماد بقیه خانواده انچنان بلایی سرم اورد که یکسال و نیمه دارم میکشم.
با همه باید مواظب باشی و فاصله مناسب رو داشته باشی
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
من خیلی رو داداشام حساسم بعد ب زن داداش فک میکنم دوست دارم جرشون بدم😂😂از یه لحاظم دوست دارم عین خواهر باشم چون تک دخترم بچه آخرم هستم 😂💔به نظرتون زن داداش خوبه یا بد؟
من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗