2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خیلی خوب بودم حدود ۲۰ سال ... شاید از خواهرم بهتر اما یهو فهمیدم همه اش ظاهر بوده و با جلب کردن اعتماد بقیه خانواده انچنان بلایی سرم اورد که یکسال و نیمه دارم میکشم.

با همه باید مواظب باشی و فاصله مناسب رو داشته باشی

سنش خیلی بیشتر از منه. خوبیم خدا رو شکر

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
یعنی چجوریی؟ 🤔🧐

یعنی همین🤣

شوخی کردم بابا دیدم  اینجور برنامه ها رو کلاس می دونن گفتم یه جوری ربط بدم کلاسم بره بالا روغن فکربشم مادر

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.
عادی بچه ها کادو عروسی الان اگه داداشتون جشنش باشه چقدر میدید؟ هم به اندازه باشه و هم از پسش بر بی ...

من‌اگه به عقب برگردم تو هیچکدوم از مراسماش شرکت نمیکنم😊لیاقت ندارن همشون بنده و برده زنشون میشن.

من خیلی رو داداشام حساسم بعد ب زن داداش فک میکنم دوست دارم جرشون بدم😂😂از یه لحاظم دوست دارم عین خواهر باشم چون تک دخترم بچه آخرم هستم 😂💔به نظرتون زن داداش خوبه یا بد؟ 

کار خوبی میکنی. با احترام فقط

خونوادم احترامشو دارن خودمم اهل بی احترامی نیستم 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز