2821
2789
اتفاقا رابطه من و این بشر هم‌تا قبل عروسیش زبان زد فامیل بود و همجا پشتم‌بود تا بعد ازدواجش ذات اصلی ...

الهی بگردم واس ما از همون اول بدردنخور بود هیچ خاطره مشترکی ندارم باهاش یادم نمیاد حالمو بپرسه دلسوزی کرده باشه اعجوبس اصلا

بیخ ریش زنش خلایق هرچه لایق

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بهش فکر نکن ولی زمین گرده اولاد مثل خودشون گیرشون میاد اون موقع دیدنی ان. من که گفتم عروسی برادرزادم ...

نه بابا مامان و بابام انقد مظلوم و ساده ن به تلفن اونم راضین میگن پسر ارشدمونه و حق دارن، ولی من سر یه جریانی ۴ سال پیش کات کردم باهاشون چندبار زنگ زد که بیا صبحبت کن هنوزم میگه ولی غرورم له کردن، قلبم شکست دیگه دلم باهاشون صاف نمیشه.

کاش بچه دار بشن حداقل ۶ ساله هنوز بچه ندارن.

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
دلم میسوزه که اصلا به اون کاری نداشتم. فقط جلوش گفتم فلانی قشنگه. بخدا اونم همه دارن میگن ،من که خال ...

بهرحال بچه برادر هیچ وقت سمت عمه نمیره چون مادر سلیطه اش نمیذاره بچه خواهرو دریاب که عشقه...کلا عشق فقط خواهر و بچه هاش و دیگر هیچ.

بهرحال بچه برادر هیچ وقت سمت عمه نمیره چون مادر سلیطه اش نمیذاره بچه خواهرو دریاب که عشقه...کلا عشق ...

اون بلایی که گفتم سرم اورد ،بگو خوب.  

دخار خواهرمو انداخته بود به جونم، چند سال روش کار کرده بود،اخرش اونم جلوی جمع پرید بهم و شستم و پهن کرد روی بند و رفت...

بعدها امد معذرتخواهی کرد و گل اورد و تلاش کرد ببخشمش اما از دلم درنیامده هیجوقت

من تصمیم دارم عروس خوبی بشم ولی میترسم ظرفیتش نباشه ازم سواستفاده شه یا جاریام سرمو کنن زیر اب...اسی ...

بابا اگه شانس مایه که این دفعه گیر یه خواهر شوهر افریطه میوفتیم که درد زنداداش یادمون بره 😂😂😂

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
 خدا نگهتون داره❤️

خدا شما رو نگهداره برای پدر و مادرت. از من میشنوی فقط یه رابطه برپایه احترام و کم حرف. زیاد ام بری سمت برادرت میشی خواهرشوهری که میخواد شوهرشو از چنگش دربیاره، نظر بدی میشی فضول...

اون بلایی که گفتم سرم اورد ،بگو خوب.   دخار خواهرمو انداخته بود به جونم، چند سال روش کار کرده ...

خواهرزادت چرا تحت تاثیر زن دایی قرار گرفته؟ من خواهرزاده هام یکیش هفتمه یکیش اول از دایی و زن دایی متنفرن هیچوقت خاله هاشونو ول نمیکنن برن پیش اونا حتی اگه بیان خونمون ما نباشیم زنگ اونا رو نمیزنن برن اونجا...حق داری منم بودم نمی بخشیدمش

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز