2821
2789
خدا شما رو نگهداره برای پدر و مادرت. از من میشنوی فقط یه رابطه برپایه احترام و کم حرف. زیاد ام بری س ...

اره دیگه باید قید برادریو که ازدواج کرد زد چون خواه ناخواه زندگیشو خراب میکنی

خواهرزادت چرا تحت تاثیر زن دایی قرار گرفته؟ من خواهرزاده هام یکیش هفتمه یکیش اول از دایی و زن دایی م ...

گفتم بهت ما زن برادرمون روی چشممون بود. خیلی دوستش داشتیم. اونم راحت کارشو کرده و روش اثر گذاشته

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حق گفتی😑

بخدا 

یا اگه یه دونه از اداهای عروسامون رو دربیاریم شوهره سلاخی مون میکنه و دور از جون با کفن پست میکنه خونه بابامون .

شانس خاهر فقط شانس و دیگر هیچ‌😇

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
اون بلایی که گفتم سرم اورد ،بگو خوب.   دخار خواهرمو انداخته بود به جونم، چند سال روش کار کرده ...

عزیزم اما بنظر من بچه برادر یه شیرینی دیگه ای داره برای آدم 

از ۱۹سالگی عضو نینیسایتم نمیدونم چرا خود به خود تعلیق میشم ؟؟نی نی یار چرا ؟؟
بخدا  یا اگه یه دونه از اداهای عروسامون رو دربیاریم شوهره سلاخی مون میکنه و دور از جون با کفن ...

هعی اره خواهر عروس ما که خوشگلم نیست خانوادشم شهرستانن جوری زندگی میکنه و میتازونه انگار خانواده شوهری هم وجود نداره شوهرشم طرفدارشه فقط منتظرم خدا بذاره تو کاسشون.

گفتم بهت ما زن برادرمون روی چشممون بود. خیلی دوستش داشتیم. اونم راحت کارشو کرده و روش اثر گذاشته

عزیزم یکم از کاراش میگی ماهم یاد بگیریم

خدا شما رو نگهداره برای پدر و مادرت. از من میشنوی فقط یه رابطه برپایه احترام و کم حرف. زیاد ام بری س ...

مرسی که وقت گذاشتید😍🥺❤️

حتما یادم میمونه ❤️🥰😘😘😘😘

حالا صبر کن تا بزرگ بشه میبینی. بچه برادر و بچه خواهر هر دوشون شما براشون فامیل درجه دو هستی. 

آررره این درسته قبول دارم شدیدا امااا بیشتر خداااییش عمه ها بچه های داداشاشونو دوست دارن

خدا شاهده به اینا نیست مال ما که از اول دور بودن، سالی یبار اگه به اصرار خودش میرفتیم اونم ۱ یا دونفری و فامیلامونم باهاشون رفت و امد نداشتن که بخان خبر ببرن یا بیارن، هیچ کس به این بشر کار نداشت چقد بابام حمایتشون میکرد. 

باور کن کسایی رو میبینم زیر دست ظلمای خانواده شوهر جیکشون درنمیاد بدبختا، اونوقت اینا شیرینی زیاد دلشون رو میزنه.

همش به ذات دو طرف بستگی داره. خدا به همه انصاف بده و گناه از طرف هرکی هست خدا لعنتش کنه.

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
بچسب به بچه خودت و خانواده خودت. بچه برادر عمه رو دوست نداره،این مهمه

هرکاری هم بکنی بازم عمه ای...نگاه به مادرش میکنه خیلی سمتت نمیاد مردا هم که بخاری ازشون درنمیاد