2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 5987 بازدید | 66 پست

ان شاالله بعد از یکسال من بیام تاپیک بارداری بزنم،

مبارک باشه چشمتون روشن اونایی که مثبت شدید

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامت باشی عزیزم از ته دل براتون دعا میکنم انتظار واقعا سخته 

قربونت💖

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اخی عزیزم زنده باشن منم دخترم ۴سالو ۴ماهشه خیای دوس دارم بچه بیارم ولی میترسم

الان بهترین موقع هستش فاصلشون نزار زیاد باشه منم دخترم ۷سالشه کاش زودتر از این ب فکر دومی میفتم

الان بهترین موقع هستش فاصلشون نزار زیاد باشه منم دخترم ۷سالشه کاش زودتر از این ب فکر دومی میفتم

شما هم مثل من کلی فاصله انداختی .من از ۲ سالگی دخترم میگفتم ولی شوهرم راضی نمیشد 

خودمم خیلی دوس دارم بیارم ولی حقیقتش دوس دارم دومی پسر بشه ولی میترسم

منم دوست دارم پسر باشه دومی اولی دختره شوهرم میگه اینم دختره میشه ها میگم چاره ای نیست دخترم تنها میمونه تو اینده

منم دوست دارم پسر باشه دومی اولی دختره شوهرم میگه اینم دختره میشه ها میگم چاره ای نیست دخترم تنها می ...

دقیقا منم به تنهایی دخترم خیلی فک میکردم .انشالله هر چی دلمون میخواد بده و البته سالم الهی آمین