2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 5982 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم راستش بارداری دوممه. سر اولی قبل پری خیلی علائم داشتم ولی الان هیچی ندارم .

بارداری ها با هم فرق میکنه کم کم میزان هورمون تو بدنت میره بالا وعلائم میان سراغت فردا برو ازمایش خیالت از مثبت بودنش راحت شه البته میتونی چند روزم صبر کنی تا بتا بیشتر بره بالا مطمعن تر باشی

انشالله بارداری علائم داری ؟

نه فقط ترشحاتم زیادشده.همش احساس میکنم پریود شدم ولی میبینم نه ترشح آبکی گاهی بی رنگ گاهی  سفیدوزرده.شایدم عفونته بخاطر همین عقب افتاده

قبل از پریودی دو تا ۳روز حتما لک دارم ولی فعلا لک ندارم

دردم از یار است و درمان نیز هم
من تاحالا بی بی چک نگرفتم🫢باید فقط یک یا چند قطره کم ریخت یا نمیدونم چطور بگم ببخشید بگیریم زیرش؟!! ...

طرز استفاده شو رو خوده جلد بیبی نوشته عزیزم...بیبی چک قطره چکان داره ک باید تو محلی ک نشون داده شده تقریبا ۳ الی ۴ قطره ادرارتو بریزی 

طرز استفاده شو رو خوده جلد بیبی نوشته عزیزم...بیبی چک قطره چکان داره ک باید تو محلی ک نشون داده شده ...

مرسی ‌که توضیح دادید.من هنوز استفاده نکردم فقط عکس نتیشو دیدم.بازم مرسی

نه فقط ترشحاتم زیادشده.همش احساس میکنم پریود شدم ولی میبینم نه ترشح آبکی گاهی بی رنگ گاهی  سفید ...

من تو بارداری اولم این علائم رو داشتم ولی الان هیچ علائمی ندارم نگرانم حتی سینه درد هم ندارم 

من تو بارداری اولم این علائم رو داشتم ولی الان هیچ علائمی ندارم نگرانم حتی سینه درد هم ندارم 

انشاالله که برای منم مثبته

من این مدت خیلی تاپیک بارداری خوندم خیلیا اصلاااا علائمی نداشتن

راستی درد سینه یا حساس شدن نوک سینه ها از کی شروع میشه  ببخشیدا نوک سینه هام یکم درد میکنن نمیدونم از علائم پریود باشه یا بارداری

راستی درد سینه یا حساس شدن نوک سینه ها از کی شروع میشه  ببخشیدا نوک سینه هام یکم درد میکنن نمید ...

من سر اولی دقیقا روزی که بی بی مثبت شد علائم داشتم سینه درد هم داشتم از همون اول .درد سینه تو بارداری بیشتر نوک سینه ست ولی تو پریودی کل بافت سینه درد داره