2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 5984 بازدید | 66 پست
انشاالله.شنبه میخوام برم دکتر شاید بخاطر تنبلی ک دارم واس اونه

اگه تنبلی داری خودتو درمان کن منم اگه این ماه نمیشد میخواستم برم سونو ببینم وضعم چطوره .راستی کیت تخمک گذاری استفاده کردی ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تنبلی داری خودتو درمان کن منم اگه این ماه نمیشد میخواستم برم سونو ببینم وضعم چطوره .راستی کیت تخ ...

نه همینجوری شانسی اقدام کردیم نمیدونم شاید ایراد از تخمکه باید ببینم دکتر تشخیصش چیه

نه همینجوری شانسی اقدام کردیم نمیدونم شاید ایراد از تخمکه باید ببینم دکتر تشخیصش چیه

اگه تونستی کیت تخمک‌گذاری  هم امتحان کن خیلی دقیقه من ماه قبل روز تخمک‌گذاری دقیقا نشون داد منتها شوهرم چون امتحان داشت رابطه انجام ندادیم .اون ماه از دست دادم 

اگه تونستی کیت تخمک‌گذاری  هم امتحان کن خیلی دقیقه من ماه قبل روز تخمک‌گذاری دقیقا نشون داد منت ...

میگم تخمک رو از کجا می‌فهمه دکتر ک کیفیتش چجوریه از آزمایش یا سونو.من قبلا از این مشکلا نداشتم سر دخترم راحت باردار شدم