2777
2789
عنوان

چی برای سرفه خوبه؟ دلیلش چیه

345 بازدید | 13 پست

نمیدونم چراوقتی سرماخوردگیم خوب میشه تایک ماه بعدش سرفه دارم گلوم ازبین رفته😕ازشدت سرفه خوابم نمیبره ببخشیدولی درحدبالااوردن سرف میکنم نمیذارمم کسی بخوابه.اعصاب برام نمونده .البته اگه جواب همه روندادم پیشاپیش عذرمیخوام بچه کوچیکم هنوزبیداره🙁امامیخونمشون

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

دقیقا برا همین مشکل تاپیک زدم همه مون یکماه پیش سرماخوردیم نمیدونیم انفولانزا بود چی بود سرفه به همسرم مونده تا میاد حرف بزنم بخنده سرفه تک تک خشک شبها هم بدتره منم ناراحتم امشب راهنمایی کردن دوستان قرص ایروکاست و گیاهی هم پنیرک میخوام بفرستم بگیره مصرف کنه انشالله جواب بگیره

عزیزم برو داروخونه شربت برون کلد بگیر از دکتر داروخونه بپرس مقدارشو چقدر در روز بخوری من کرونا گرفتم میخوردم برا سرفه خوبه

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابای من سرما خورده بودن، تا دو ماه بعد از بهبودی سرفه می‌کردن خیلی زیاد، هزار تا چیزم بهشون دادیم، آخر سر با جوشونده‌ی عناب و دم‌کرده‌ی آویشن خوب شدن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
بابای من سرما خورده بودن، تا دو ماه بعد از بهبودی سرفه می‌کردن خیلی زیاد، هزار تا چیزم بهشون دادیم، ...

واقعا؟ همین سرماخوردگیه پاییز و گرفتن بعد سرفه ها طولانی شد؟ سرفه هاشون شبها بدتر نبود؟ موقع خندیدن حرف زدن؟ 

عناب و چجوری جوشوندی؟ از عطاری اویشن بگیرم دم کنم چقدر؟ شوهر منم یکماهه سرفه میکنه

ببین اینم  عااالیه من خودم مصرف کردم

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤
واقعا؟ همین سرماخوردگیه پاییز و گرفتن بعد سرفه ها طولانی شد؟ سرفه هاشون شبها بدتر نبود؟ موقع خندیدن ...

من چون شهر دیگه‌ای زندگی می‌کنم، دقیق جزئیاتشو نمی‌دونم، ولی مثلاً در حد ۱۵-۱۰ تا دونه عناب با ۱/۵ لیوان آب بذاری یه ده دقیقه‌ای بجوشه خوبه. آویشنو اندازه‌شو یادم نیست

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

منم شبا سرفه قطاری میزدم نفس نمیتونستم بکشم.خواهر شوهرم کرونا گرفته بود دکتر شربت موکوزیفت بهش داده بود برای سرفه به منم داد خیلی خوب بود.

دم کرده عناب و آویشن هم خیلی خوبه ولی زیاده روی کنی بیرون روی میاره عناب

آب پرتقال و آب هویج هم عالیه

دقیقا برا همین مشکل تاپیک زدم همه مون یکماه پیش سرماخوردیم نمیدونیم انفولانزا بود چی بود سرفه به همس ...

واقعا؟ممنون

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
عزیزم برو داروخونه شربت برون کلد بگیر از دکتر داروخونه بپرس مقدارشو چقدر در روز بخوری من کرونا گرفتم ...

اهان ممنون همه جوابارواسکرین میگیرم میپرسم

بابای من سرما خورده بودن، تا دو ماه بعد از بهبودی سرفه می‌کردن خیلی زیاد، هزار تا چیزم بهشون دادیم، ...

والاهرشبم همین جوشونده عناب انجیرنعنااویشن تاثیرنداشت

ببین اینم  عااالیه من خودم مصرف کردم

اینودارمانگار براسرفه است؟مطمعنی؟ضررنداره؟

منم شبا سرفه قطاری میزدم نفس نمیتونستم بکشم.خواهر شوهرم کرونا گرفته بود دکتر شربت موکوزیفت بهش داده ...

ممنون اون دمنوشابرام فایده نداشت براسرماخوردگی تاثسرش عالیه ولی سرفه هامن معلوم نیست ازداروت اسکرین گرفتم مرسی گلم

اینودارمانگار براسرفه است؟مطمعنی؟ضررنداره؟

من خیلی سرفه میکردم روزی یه دونه میخوردم واقعا موثره