دقیقا برا همین مشکل تاپیک زدم همه مون یکماه پیش سرماخوردیم نمیدونیم انفولانزا بود چی بود سرفه به همسرم مونده تا میاد حرف بزنم بخنده سرفه تک تک خشک شبها هم بدتره منم ناراحتم امشب راهنمایی کردن دوستان قرص ایروکاست و گیاهی هم پنیرک میخوام بفرستم بگیره مصرف کنه انشالله جواب بگیره
عزیزم برو داروخونه شربت برون کلد بگیر از دکتر داروخونه بپرس مقدارشو چقدر در روز بخوری من کرونا گرفتم میخوردم برا سرفه خوبه
لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤
لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤
واقعا؟ همین سرماخوردگیه پاییز و گرفتن بعد سرفه ها طولانی شد؟ سرفه هاشون شبها بدتر نبود؟ موقع خندیدن ...
من چون شهر دیگهای زندگی میکنم، دقیق جزئیاتشو نمیدونم، ولی مثلاً در حد ۱۵-۱۰ تا دونه عناب با ۱/۵ لیوان آب بذاری یه ده دقیقهای بجوشه خوبه. آویشنو اندازهشو یادم نیست
حال من، حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره...
من خیلی سرفه میکردم روزی یه دونه میخوردم واقعا موثره