2777
2789
من باهاش صحبت کردم امروز گفتم واقعا از اینهمه جنگ و دعوا خسته ام بزار جفتمون در آرامش زندگی کنیم تو ...

ماام از این حرفا زیاد زدیم گفتیم طلاق بگیریم تموم شه بره ولی تهش انگار از بدون اون بودن میترسم انگار از ریسک کردن ترس دارم از اینکه بعدش چی میشه ترجیح میدم تو همین نقطه امنم بمونم ولی زندگیمو تغییر ندم چ خوب چ بد و این خیلی بده...

تورو خدا بچه هاتو ول نکن  من دخترمو ول کردم مثه سگ پشیمونم با اینکه شوهرم هزارم یک مشکل داشت کا ...

دیوونه بودی دوباره ازدواج کردی دختر من اصلا چیزی برام نمونده بعنوان احساس به مرد همشون کفتارن دنبال منافع خودشون اونم ازدواج دوم کلا اشتباهه فقط باید عشق و حال میکردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونوادت حمایت کردن عزیزم؟ از اول چجوری شروع کردی؟ مهریه اول اجرا گذاشتی؟ منم میخوام بخاطر خیانتاش جد ...

ناراحت نشی عزیزم اونقدر راحت می گی بزارم برم مثل اینکه بچه گربه هست بعد شما چه جوری راحت می خوری می خوابی نمی گی بچه ام الان گرسنه هست یا نه نامادری می یاد ناز بچه ات رو بکشه همین شوهری که می گی خیانتکاره بعد شما می ره ازدواج می کنه منتها بچه ها این بین ضربه می بینن الان شما خودتون تموم شدین باید بچه ها رو ببینین آیا براشون پدری می کنه خرجشون رو می ده پس تموم هست بشین کنیزی بچه هات رو بکن

طلاق گرفتم جدا شدم

و بعدشم دوباره شوهر کردم

ولی شما زود شوهر نکنید

اتفاقا اگه سنتون زیر سی هست عجله نکنید واسه شوهر کردن

بعد طلاق راحت عشق کنید و به حرف بقیه توجه نکنید

از تنهای تون لذت ببرید یه مدت بعد ازدواج مجدد کنید

من قبل از طلاقم حدود یک سال قطع رابطه بودم اما چون ثبت طلاقمو دیر انجام دادم واقعا بین فاصله ی طلاق رسمی و مجردیم خیلی کم شد و این اصلا خوب نبود.

الان میگم کاش زودتر طلاق ثبت میشد که بتونم این وسط یه تایمی از تنهایی واقعیم و مجردیم استفاده کنم. 

چون وقتی عقد رسمی باشی نمیگن طرف یک سال طلاق عاطفی گرفته

همش میرینن تو اعصابت که تو امور متاهلی و هنوز ثبت طلاق نکردی و... 

تازه بعد طلاقم تا سه ماه نمیتونی باز ارتباط داشته باشی با کسی همه گناه میدونن مثه اوسگول حتی اگه ده سال طلاقت عاطفی باشه این واقعا مزحکه که حتما باید رو ورق ثبت بشه تا جامعه قبول کنه. 

وقت زن هارو این ورق بازی ها خیلی میگیره 

ولی اگه تصمیم جدی باشه و همه بیان و راحت باشه دوماهه ثبت میشه

به شرطی که مرد زن رو قول نزنه که صبر کن فلان قد مهریه تو بدم

ولی همه اش دروغ باشه واسه اینکه وقت شمارو تلف کنه و اذیتتون کنه اینکارو کنه

خودشم هزارجور غلط بکنه ولی مثلا یک سال شمارو نگه داره اخرم بگه هیچی نمیدم تازه پول ورق بازی طلاق و دادگاهم خودت بده و گمشو 

وقتتتتت طلاست نذارید مردها وقت شمارو هدر بدن

به قدر کافی این دادسرای کثافت وقت شمارو میگیرن

وقت برای زن تو این کشور طلاست

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫
نباید واسه یه چیز کوچیک که جداشد .زندگیت خوبه الان؟

درسته بعضی موقع ها چیزای کوچیک بود ولی جمع میشدن روهم خیلی عذابمون میدادن هم اونو هم منو...الان خوبه منتها چون من دیگه توانی برای بهتر کردن زندگیم ندارم و بیخیالش شدم

دیوونه بودی دوباره ازدواج کردی دختر من اصلا چیزی برام نمونده بعنوان احساس به مرد همشون کفتارن دنبال ...

خانوادم نمیذاشتن ک حتی سر کار برم  چ عشقو حالی  خواهر ...آزاد باشی سر کار بری بتونی مستقل بشی خیلی خوبه

گر  تو  با  بد،  بد کنی  پس  فرق  چیست؟
ماام از این حرفا زیاد زدیم گفتیم طلاق بگیریم تموم شه بره ولی تهش انگار از بدون اون بودن میترسم انگار ...

منم تو همین حالتم عزیزم ولی کدوم نقطه ی امن سال بعد اوضاع بدتر میشه من اخلاقاشم نمیتونم تحمل کنم دیگه میدونی حرف که میزنه تو دلم همش دارم میگم این خاله کلا عقل نداره

من بعد چند سال اون جراتو پیدا کردم ولی حمایت درست حسابی از خونوادم ندارم و غریبم و چند تا بچه کپچیک. ...

خب منم از همین چیزا میترسم که نمیتونم جدا بشم 

اینکه خانواده ام راضی نیستن و بعدده سال باید برگردم اونجا زندگی کنم خیلی سختمه،بدتر اعصابم خورد میشه ،،،،،

از حرف مردم و نگاه های بقیه میترسم ،،،،،

ازکشمکش های دادگاه و حضانت ،،،

از اینکه دخترم رو به هیچ وجه دوست ندارم با این مرتیکه روانی باشه ،،،،،،نابودش می‌کنه 

کلا خیلی سخته برام 

ولی طلاق هم نگیرم بازم همیشه در عذابم 

خانوادم نمیذاشتن ک حتی سر کار برم  چ عشقو حالی  خواهر ...آزاد باشی سر کار بری بتونی مستقل ...

جدا شدن و دوباره برگشتم خونه ی پدری یعنی اجازه ی دخالت من با اینکه مامانم تنها زندگی می‌کنه و همگی ازدواج کردن عمرا بعد ش با مامانم زندگی کنم 

منم تو همین حالتم عزیزم ولی کدوم نقطه ی امن سال بعد اوضاع بدتر میشه من اخلاقاشم نمیتونم تحمل کنم دیگ ...

میدونم چی میگی کلا دست کشیدی ازش ببین این که بتونی ریسک کنی خیلی خوبه اما واقعا ارزششو داشته باشه مطمئن باشی بعدش شرایطت خیلی بهتره...البته امیدوارم ک خدا بهترین هارو برات رقم بزنه

ناراحت نشی عزیزم اونقدر راحت می گی بزارم برم مثل اینکه بچه گربه هست بعد شما چه جوری راحت می خوری می ...

فقط بچه های من نیستن که. بچه های اونم هست. یه کم بشینه بچه بزرگ کنه حالش جا بیاد قدر بدونه. تهشم به غلط کردن افتاد با حق طلاق و مهریه برگردم.. یه امتیازی بگیرم برگردم. چون همه جوره اذیت میکنه. خسیسه. جنسی و عاطفی خوب نیست.من مادرم انسانم زنم فرشته نیستم که هرچی بلا سرم بیاد بخاطر بچه ها کوتاهی کنم. ده سال همه گفتن تحمل کن درست نشد اگه اونموقع میذاشتن جدا شم خیلی بهتر یود اوضاع برای همه... ولی الانشم نمیتونم دیگه. بهتر از خودکشیه که.. یه بارم خودکشی کردم انقد خودمو تو بن بست و زندان و بی پناهی دیدم