2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونم چی میگی کلا دست کشیدی ازش ببین این که بتونی ریسک کنی خیلی خوبه اما واقعا ارزششو داشته باشه مط ...

مطمئنم بهتر میشه مطمینم کلی پیشرفت میکنم خودشم اینو می‌دونه شخصیتم اومده پایین بخاطر این آدم ، ممنون عزیزم بابت دعاهای هویت امیدوارم کسی از تصمیمش پشیمون نشه و همه ی جوانبو در نظر بگیره

خب منم از همین چیزا میترسم که نمیتونم جدا بشم  اینکه خانواده ام راضی نیستن و بعدده سال باید ...

بعد طلاق هم هیچ چیز مثل قبل نمی شه حتی اونائیکه بچه ندارن اگه باور نداری از اونائیکه طلاق گرفتن آمار بگیر بچه رو ببری یه جور در عذابی بزاری بری هزار جور

خیلی سخته .خوب الان چیکار میکنی؟روزاتو چجوری میگزرونی؟

هیچی شکر خدا که با یه روانی نرفتم زیر یه سقف .هیچی فعلا منتظرم جواب دیوان بیاد .روزا خودمو با رقص و ورزش سرگرم میکنم .دمبال کارم هستم ولی پیدا نمیکنم .من اوایل خیلی حالم بد بود شبا خواب نداشتم همش گریه نابود شدم به معنای واقعی .ولی خدا کمکم کرد واقعا با چشم دیدم  دادگاه تجدید نظرم رای طلاق داد حالا اعتراض زده دوباره رفته دیوان 

چرا نمياد طلاق بده

اول اون منو انداخت بیرون از خونه و اصرار به طلاق داشت منم خانواده ها نمیزاشتن برم برای طلاق و هی التماسش میکردم که جدا نشیم بعد یمدت خسته شدم گفتم تونمیخوای منم نمیخوام بیا طلاقمو بده میرم خونه بگیرم بابچم زندگی کنم .همینکه فهمید دیگه التماسش نمیکنم و میخام خونه بگیرم زد زیر همه چیو میگه طلاق نمیدم بلاتکلیف بمونیم .میگه باید تعهد بدی بعد از طلاق نه خونه بگیری نه شوهر کنی😂گفتم شما خواهشا برای بعد طلاقم تصمیم نگیر .میگه خوبه دیگه من نیستم خوشمیگذره بهت من نیستم آزادی ...

اصلا درکش نمیکنم دارم دیوونه میشم ازاین بلاتکلیفی

پرونده طلاق من یک ماهو نیمه دیوان کسی اطلاعی نداره چقدر طول میکشه تا رای بدن

مهریه رو ببخش هم شوهر هم قاضی پرتت میکنن بیرون با تحقیر و دعوا تو دادگاه نگران نباش

زن رو راحت مهر طلاقشو میزنن اگه همه چیز رو ببخشی

مگه اینکه بچه داشته باشه یک زن که قاضی بخواد کمکی کنه زندگی پایدار بمونه

یه دختر مجرد که میره دنبال طلاق مثل یه زن خراب نگاه میکنن تو دادسرا مخصوصا اگه خوشگل باشی و محجبه نباشی مثل سگ با زن رفتار میکنن تو دادسرا

دوماهه تموم میکنن مهر طلاق سه ماهم عده داری که نمیتونی شوهر مجدد کنی

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫
من احمق هیچ حقی نگرفتم سرعقد بنظرت دادگاه بچرو بهم میده؟

سر عقد چه حقی مثلا میشه گرفت؟؟ 

حق طلاق رو باید بری دفترخانه جدا از زور عقد پول بدی بگیری که اونم فقط وکالت از طرف مرد میدن که مرد توان باطل کردن وکالت رو داره

اینهمه خودمونو جر دادیم برای آزادی واسه همین حقوق نداشته ی زنانه مون بود

این یکی از تحقیر های قانونی اینجاست

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫
مهریه رو ببخش هم شوهر هم قاضی پرتت میکنن بیرون با تحقیر و دعوا تو دادگاه نگران نباش زن رو راحت مهر ...

عزیزم بخشیدم طرف من حیوونه .هعی میره رو رای طلاقم اعتراض میزنه مثلا بخاد اذیت کنه .نه من عقدم عده شامل حال من نمیشه

[QUOTE=269699903]عزیزم بخشیدم طرف من حیوونه .هعی میره رو رای طلاقم اعتراض میزنه مثلا بخاد اذیت کنه .نه من عقدم عده شا ...[/QUOTE

خب منم عقد بودم چون رابطه نداشتی میگی؟ 

من این قانون عده رو نمیفهمم میگن اگه تو عقد زن شدی باید عده بگذرونی در حالی که عده برای فهمیدن اینه که پدر بچه ات مشخص باشه

من درسته تو سه چهار سال عقدم اون زمان منزل پدری بودم ولی رابطه جنسی با نامزد عقدیم داشتم

اما بعدش سال آخر یک سال رابطه نداشتم و طلاق عاطفی گرفتیم

بعد رفتم دادگاه بازم گفتن باید عده بگذرونی و آزمایش بدی که حامله نیستی

این دادگاهم اوسگول بودن که من وقتی میگم یک ساله من رابطه ندارم چه نیازی هست من آزمایش بدم یا عده بگذرونم

واقعا قوانین مزحک وجود داره تو ایران