الان یه سریا ببین فقط چیا میگن، خرجت میکنه ؟ باهاش رابطه داشتی؟ بدون رابطه خرجت میکنه ؟ متاهله مجرده ...
وقتی میاد تاپیک میزنه ، یعنی سوال هم پرسیده میشه خب😒
اونجایی کهفروغ فرخزاد میگه« نمیدانم چرا تحملجمعیت را ندارم» باید بگم که ،من هم همینطور فروغ جان،من هم همینطور.برای تشخیص زنده یا مرده بودن یک انسان به شرف او نگاه کنید نه به نبض او !
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی میاد تاپیک میزنه ، یعنی سوال هم پرسیده میشه خب😒
دیگه نه چیزای شخصی که ،منم تو زندگیم یه همچین شخصی داشتم که تو تاپیکقبلی هامنوشتم گفتم یک ساعت وقت گذاشتم نوشتم که راجب زندگیم راهنمایم کنن بعد یه سریا یه سوالات مسخره ای پرسیدن که واقعا پشیمون شدم از نوشتن همچین تاپیکی
آره ، افرادی که از دوران بچگی از محبت پدر یا مادر محروم بودن و همچنان هستن اینطور به افرادی که اختلاف سنی زیادی با خودشون دارن وابسته میشن چون کودک درونشون دنبال دریافت اون محبت از کسی مثل پدر و مادر میگرده ، چیزی نیست که مقاومت داشته باشه یا کسی اینو بشنوه گارد بگیره ، یه مسئله عادیه که ممکنه برای هر کس که از والدین محبت کافی دریافت نکرده پیش بیاد