2789
عنوان

شوگرددی

| مشاهده متن کامل بحث + 3996 بازدید | 89 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینجا کلا همینطوره عزیز ، خیلیا مراعات نمیکنن یه سری چیزارو ، ادم سوالو از اهلش بپرسه بهتره ، اینجا ...

دقیقاااا حرفتون صحیحه❤️❤️ ، یه سریا هستن بخدا دل میشکنن اینقد سیاه قلبن، ادمو به گریه میندازنن فکر نمیکردم هیچ وقت کسایی که هم جنس خودمونن اونم تو دنیای مجازی اینقد توهین امیز رفتار کنن 

و اینکه ببین کلا توی زندگیت همیشه بهتره به احساس درونی خودت مراجعه کنی ، نه اینکه از دیگران بپرسی ، تو میای دو خط مینویسی و طبق اون نظر و قضاوت هزار نفرو درباره چیزی که ده هزار خطه و تو دو خط خلاصش کردی دریافت میکنی ، روی عزت نفست ، اعتماد به نفست ، خود دوستی و پیشرفتت کار کن و بعد ببین آیا بازم به این شخص احساسی داری ؟ به نظرم احساستون وابستگیه و دلبستگی نیست ، چون یه طور عجز انگار توی کلامتون هست ، بهترین کار اینه که روی خودت و درونت کار کنی و طبق احساس درونی خودت پیش بری ، از کسی نظر نپرس واسه اینطور موارد گل من ، اونم جایی که معلوم نیست هر کس با چه اطلاعات درست یا غلطی داره بهت مشاوره میده 

اسم رمان چیه

یادم نمیاد فقط یادم میاد دختره قند داشته نمیدونسته بعد از عصبانیتی ک پدرش راضی به ازدواجش با مرده نبود ی عالمه شیرینی خورد رفت کمای قندی یه همچین چیزی بعد پدرش رضایت داد

دقیقاااا حرفتون صحیحه❤️❤️ ، یه سریا هستن بخدا دل میشکنن اینقد سیاه قلبن، ادمو به گریه میندازنن فکر ن ...

اره ، مجازی محیطی نیست که ادم با هر کسی هم کلام بشه ، باید مواظب بود چیو به کی میگی ، مهمه که کسی که باهاش حرف میزنی ادم پخته و عاقلی باشه نه اینکه مشخص نباشه طرف ۳۰ سالشه و عقلش کامله واسه این سوالا یا نه هنوز مثل یه بچه ده ساله فکر میکنه و حتی ادب نداره و حد و مرزم نمیشناسه واسه مواظب بودن توی به کار بردن کلماتش