2789
عنوان

شوگرددی

| مشاهده متن کامل بحث + 3996 بازدید | 89 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واییییی خدا ی زمانی عاشق یکی شدم اینقد اهتلاف سنی بود شاید بیشتر میمیردم براش 🤣🤣🤣شبو روزم گریه ولی خدای خیلی باکلاس و پولدار بود همه عاشقش میشدن حتی رفیقام دیونش کرده بودم اینقد پیام میدادم عجب خری بودم:/

خداروشکر ادم شدم و دوساله با ی نفرم با یک سال اختلااف سنی و وفادار شدید🤣

کابر قدیمی هستم نگید تازه وارد.
احتمالا طرف ۴۰ سالشه خوب و جذابه ،والا بنظرم یه آدم ۴۰ ساله ی جنتلمن بهتر از پسر ۲۰ ساله ی هیچی ...

همه پسر ۲۰ ساله ها معتاد نیستن همه ۴۰ ساله هم جذاب نیستن

هیچی ندار بودن هم عیب نیست عیب اونه که فکر کنی با داشتن پول میتونی دست بزاری روی کسی که جای بچته

اسی هم چیزی از وضع مالی یا ظاهر طرف شرح نداد و

بعدشم کسی که یه کوچولو سردی یا کمبود محبت داشته باشه جذب کسی مثل شمایل مهران رجبی هم میشه پس فکر نکن هرکی با دوبرابر سن خودش ارتباط داره طرف جذاب و تام کروزیه

دیگه نه چیزای شخصی که ،منم تو زندگیم یه همچین شخصی داشتم که تو تاپیک‌قبلی هام‌نوشتم گفتم یک ساعت وقت ...

وقتی راجب زندگی شخصیت تاپیک میزنی پس باید انتضار سوال شخصی هم داشته باشی زندگی وقتی شخصی هست که راجبش نظر نخوای و توضیح ندی که زندگی من اینجوری و اونجوری نیست منطقی باش

روزی برسد کاش که لبخند بزنم به خودم به روزهایی که گذراندم به تمام این درد ها......
دیگه نه چیزای شخصی که ،منم تو زندگیم یه همچین شخصی داشتم که تو تاپیک‌قبلی هام‌نوشتم گفتم یک ساعت وقت ...

اینجا کلا همینطوره عزیز ، خیلیا مراعات نمیکنن یه سری چیزارو ، ادم سوالو از اهلش بپرسه بهتره ، اینجا به راحتی افراد همدیگرو قضاوت میکنن ، کلا محیطش بیشتر به کار اشتراک تجربه میاد واسه سوال شخصی پرسیدن مناسب نیست