برای زن و شوهی که ۸ سال ازدواج کردند را ب طه هفته ای یکبار و گاها دوبار از طرف مرد نرمال و طبیعیه یا کمه ؟ چجوری میشه می ل ج نسی مرد رو افزایش داد اگر کمه هفته ای یکبار
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
من هم خودم هم شوهرم خیلی اوکی هستیم ،ولی خب متاسفانه همسرم کارش سنگینه و صبح تا شب همش مجبوره سرپا وایسه میگه جون پاهام میره ..برا همین دیگه هفته ای دوبار ،گاهی سه بار ..اگر شرایط کاری و خستگی نبود بیشتر میشد ..منم نمیتونم اذیتش کنم چون حق داره
امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
کاش منم شوهرم قبول میکرد ب ماهی ی بار..اون ی روز درمیون میخواد..منم سرررررد..بخدا هرچی گرمی میخورم ف ...
نمیدونم شما چندساله ازدواج کردین،ولی شرایط من بعدازبیست وسه سال زندگی همینه،منم مثل شما میگم حتمامن سردم،ولی به هربدبختی ودعوا،قانون گذاشتم هفته ای یکبار.