2777
2789
عنوان

سردی مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 51 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان خیلی ها این مشکلو دارن خیلی تو نی نی سایت میبینم البته برعکسشم هست که خانومه میاد میگه از راب ...

دقیقا تو این ساعت بیشترا میگن ۳-۴ بار در هفته 

من خودم قبلا حس میکردم هفته ای دوبار برام زیاده ولی از وقتی اینارو خوندم احساس میکنم کمخ

اخه تو همین سایت که یکم تحقیق کردم دیدم همه میگن هفته ای ۳ تا ۴ بار بخاطر همین حس کردم ما خیلی سردیم ...

سکس بستگی ب مشغول بودن یا ازاد بودن ذهن مرد داره.. من تازه عروس بودم روزی 2 بار بایدمیرفتم حمام.. بعدیه اتفاقی افتاد که ذهنش خیلی درگیرش بود وشاید ماهی یبار ما داشتیم.. بعدک اون مشکل برطرف شد دوباره برگشتیم ب روال قبل اما نه ب اون شدت

الان خیلی ها این مشکلو دارن خیلی تو نی نی سایت میبینم البته برعکسشم هست که خانومه میاد میگه از راب ...

چراعزیزم؟اینجوری که خیلی عذابه،ببین ریشه مشکلت ازکجاست،سعی کن پیش مشاورخودت اول بری راهنماییت میکنه،بخودت میرسی؟خدای نکرده همسرت سرش جای دیگه که گرم نیست

ماهم

کاش منم شوهرم قبول میکرد ب ماهی ی بار..اون ی روز درمیون میخواد..منم سرررررد..بخدا هرچی گرمی میخورم فایده هرروز دمنوش دارچین زنجبیل خرما گردو زعفرون..لبنیات اصلا نمیخورم ولی همچنان سردم ولی شوهرم گرررمه..واین باعث عذابم میشه بعضی موقعها قبل از رابطه یواشکی گریه میکنم

کاش منم شوهرم قبول میکرد ب ماهی ی بار..اون ی روز درمیون میخواد..منم سرررررد..بخدا هرچی گرمی میخورم ف ...

دقیقا برعکس ما 

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

ب نظر من بخاطر مشکلات مالی و شغلی مرد هاست که مشکلات این چنینی ایجاد شده تو زندگی ها 

مرد هایی که بیش از درگیر کار و استرس چک و بدهی و … هستن 

کاش منم شوهرم قبول میکرد ب ماهی ی بار..اون ی روز درمیون میخواد..منم سرررررد..بخدا هرچی گرمی میخورم ف ...

هععععییی  

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه