2777
2789
عنوان

سردی مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 51 پست
الان خیلی ها این مشکلو دارن خیلی تو نی نی سایت میبینم البته برعکسشم هست که خانومه میاد میگه از راب ...

چراخب؟؟؟سرده یا ...

میشه برای زندگیم و عزیزام دعا کنید...؟انشالله نور دعاتون برگرده ب زندگیاتون

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ب نظر من بخاطر مشکلات مالی و شغلی مرد هاست که مشکلات این چنینی ایجاد شده تو زندگی ها  مرد هایی ...

تنها این نیست خب بدن با بدنم فرق میکنه.و شرایط.یکی میبینی از خستگی زود میخوابه.یکی میبینی بچه نمیزاره تا بچه بخوابه ادم خودشم میخوابه..

من هم خودم هم شوهرم خیلی اوکی هستیم ،ولی خب متاسفانه همسرم کارش سنگینه و صبح تا شب همش مجبوره سرپا وایسه میگه جون پاهام می‌ره ..برا همین دیگه هفته ای دوبار ،گاهی سه بار ..اگر شرایط کاری و خستگی نبود بیشتر میشد ..منم نمیتونم اذیتش کنم چون حق داره 

هفته ای دو بار خوبه 

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
ه هر چی مرد کارش کمتر باشه از روی بیکاری میلش شدیدتر میشه

من همسرم ظهر که میاد خونخ فقط برای ناهارو نماز وقت داره میره تا شب شبم که میاد دائم فکرش پیش چک هاشه

کاش منم شوهرم قبول میکرد ب ماهی ی بار..اون ی روز درمیون میخواد..منم سرررررد..بخدا هرچی گرمی میخورم ف ...

نمیدونم شما چندساله ازدواج کردین،ولی شرایط من بعدازبیست وسه سال زندگی همینه،منم مثل شما میگم حتمامن سردم،ولی به هربدبختی ودعوا،قانون گذاشتم هفته ای یکبار.