2777
2789
عنوان

شوهرم دلیل خیانتشو گفت بهم.......

1198 بازدید | 40 پست

گفت همش تو ذهنم دنبال یکی بودم که اندام موردنظرمو داشته باشه...که اون طرفی که رفت باهاش رابطه داشت هم نداشت اون اندامو....و اصلا نه عشقی به کسی داشتم نه چیزی...و میگه منو هم خیلییی دوس داره😑(رابطه ی جن سی داشته یه بار قبلنم چن بار چت ازش دیدم)

شما بودین باهاش زندگیو‌ ادامه میدادین؟؟؟

واقعا بهش فکر کنید و خودتونو تو این شرایط بذارین...ادامه میدین؟؟

(ایشالله که همیشه خیانت از زندگیتون دور باشه عزیزان❤️)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اين جانور بعدا هم خيانت ميكنه خيلي وقيحانه تر از قبل

توبه نميكنه پشيمون نميشه چون ذات ادم خيانتكار همينه

چون ذات بد نيكو نگردد..

اگه تحمل خيانتهاي بعديو داري ادامه بده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

تعریفش از دوست داشتن چیه واقعا؟ بزنی طرف و نابود کنی بعد بگی دوست دارم همسرت قارچ سمیه از کجا معلوم این روال ادامه پیدا نکنه؟

هر وقت به قدر کافی رنج بکشی متقاعد میشی که      << خودخواهی >> عیب نیست؛ نتیجه گذشت های بیهوده‌ست

خیانت توجیهی ندارع ک بخام گوش کنم مردک دستمالی شده کثیف و مثل زباله میندازم تو آغوش شهوت

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️

چه پررو خب بگو منم میخام با کسی باشم که تیپ مورد نظر خودشو داشته باشه ولی خب تو رو هم دوست دارم ببینم راضی میشه 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤