2777
2789
عنوان

شوهرم دلیل خیانتشو گفت بهم.......

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 40 پست

عزیزم اگه همدیگرو دوست دارید و واقعا پشیمون باشه میشه بهش فرصت داد 

میشه تو دهنش بزنی و ازش جدا شی ،میشه هرکاری کرد 

ولی بعدش چی به کی میتونی اعتماد کنی ؟آیا بازم میتونی با کسی وارد رابطه شی و این فکر همیشه توی ذهنت نباشه که اونم خیانت میکنه یا نه؟؟

به نظرم میتونی ببریش محضر حق طلاق ازش بگیری 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم میبخشم ولی حق طلاق بده الان منتظرم حق طلاق بگیرم گورشو گم کنه

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
الان تو توقع داری با جواب بچه های ۱۵ ساله زندگی کنی ؟ این سوالیه ک اینجا بپرسی؟ معلومه ک همه میگن ن ...

فازتون چیه واقن فکر کردید همه اینجا ۱۵سالن میگن خودتونو حروم یه آدم حرومی نکن و جدا شو و شما ک یادش میدید تو سری خور باشه و از حق خدش بگذره و تباه بشه تو زندگی ک مرده زندگی هرز میپره و پرو پرو بازم میخاد ادامه بده میشی زن عاقل چهل ساله!!!!؟پس شما چیزی به نام این و نفس و غرور توی زندگیتون نداشتید مثل اینکه اینطوریه خیلی از خانما هیکل شش تیکه دلشون میخواد یعنی چون شوهرشون فاقد اون هیکله برن بخاطر هیکل خیانتت کنن بعد بگم توجیح کارم این بوده والا نمیدونم شما با کیا ازدواج کردید ما با کیا ازدواج کردیم انگار از دو قاره متفاوتیم

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️
من تو همه ی موارد مقابله به مثل رو پیشنهاد میکنم تا طرف چند دقیقه ای خودشو جات بزاره بهتر درک کنه بگ ...

من به همسرم گفتم اگر من بودم چیکار میکردی گفت میبخشیدم

باید دقیقا همون سرش بیاد تا بفهمی چیکار میکنه

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
من به همسرم گفتم اگر من بودم چیکار میکردی گفت میبخشیدم باید دقیقا همون سرش بیاد تا بفهمی چیکار میکن ...

دروغ میگه یکی از اشناهای ما فقط زنه چت صمیمی مثل دوست با ی اقایی داشت الان اقاهه بدون هیچ حقی داره به بدترین شکل طلاقشو میده

دروغ میگه یکی از اشناهای ما فقط زنه چت صمیمی مثل دوست با ی اقایی داشت الان اقاهه بدون هیچ حقی داره ب ...

اره بابا پسرخواهرشوهرم بچه بود هی بهم نگاه میکرد شوهر بی خدام هی دوربین روشن میکرد این ور اون ور که ببینه من چیکار میکنم

اینا خیلی بشرفن

فازتون چیه واقن فکر کردید همه اینجا ۱۵سالن میگن خودتونو حروم یه آدم حرومی نکن و جدا شو و شما ک یادش ...

تو چته چرا فاز برت داشته برو دقیق بخون من حرفی از توسری خور بودن زدم؟ من بهش پیشنهاد دادم بده پیش مشاور اگه بتونه زندگیشو جمع کنه اگه نظری داری مطرح کن نه اینکه دنبال فضولی باش ببین بقیه چی میگن

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست