2777
2789
عنوان

در چ حالین😎🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بجات بودم قهر میکردم😂😂اییش چ لوسم بدم میاد😂

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔
دارم پوست شیر میبینم بعد چند ساعت تازه خونمون گرم شده..

چه فیلمیه راجب چیه 

کنکوری ام دوازدهم لطفا تو تاپیکام بیاین کمکم کنید بیشترش راجب درس و بهم یکم انگیزه یا انید بدین ممنون میشم ازتون 
عین رمانا گفتی

رمان چی خواهر 😂

تو خونه ی ما باشی هیچ غمی نداری 

مامان بابام در اصل ورژن جدید پت و متن 

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

زیرپتوم وسردمه

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

منم دو ساعته تو اتاق حبسم به خاطر مهمونایی که دیر اومدن مبخوانم بمونن 😡😡😡😡

آرزو میکنم برات بچه هاشون بغلت بخوابن😔😂

من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .
رمان چی خواهر 😂 تو خونه ی ما باشی هیچ غمی نداری  مامان بابام در اصل ورژن جدید پت و متن

خدا از دست 😂

کنکوری ام دوازدهم لطفا تو تاپیکام بیاین کمکم کنید بیشترش راجب درس و بهم یکم انگیزه یا انید بدین ممنون میشم ازتون 
من بجات بودم قهر میکردم😂😂اییش چ لوسم بدم میاد😂

نه بابا داداشم اومده کنارم دراز کشیده میگه به به عجب غذای خوشمزه ای بود چسبییددد

می‌دونه من شام. نخوردم میخواد اذیت کنه 

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.
نه بابا داداشم اومده کنارم دراز کشیده میگه به به عجب غذای خوشمزه ای بود چسبییددد می‌دونه من شام. نخ ...

داداشت چند سالشه خودت چند سالته