2777
2789
عنوان

در چ حالین😎🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 70 پست
چند سالته عزیزم 

۱۸ و ۱۰ ماه😑

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه بابا داداشم اومده کنارم دراز کشیده میگه به به عجب غذای خوشمزه ای بود چسبییددد می‌دونه من شام. نخ ...

😂😂خوشبحالشون تو چقد خوبی

من بد اخلاقم کل خانواده شاکین ازم😂

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔
داداشت چند سالشه خودت چند سالته

داداشم نه خودم تقریبا ۱۹

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.
۱۸ و ۱۰ ماه😑

عزیزمم من ۱۷ سالمه مدرسه میری 

یا فارق و تحصیل شدین به سلامتی دانشگاه میری 

خودم دوازدهمم

کنکوری ام دوازدهم لطفا تو تاپیکام بیاین کمکم کنید بیشترش راجب درس و بهم یکم انگیزه یا انید بدین ممنون میشم ازتون 

خوابم میاد ولی خوابم نمیبره 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
منم دو ساعته تو اتاق حبسم به خاطر مهمونایی که دیر اومدن مبخوانم بمونن 😡😡😡😡

ای بابا 

منم چند روز پیش مهمان داشتیم حوصله نداشتم آماده بشم گفتم بگید خوابه

عزیزمم من ۱۷ سالمه مدرسه میری  یا فارق و تحصیل شدین به سلامتی دانشگاه میری  خودم دوازدهم ...

پشت ک

مدرسه نمیرم دانشگاه هم نمیرم فعلا😂

سال دیگه انشاالله کنکور میدم 

شاغلم...

زیر پتوم خونمون شوفاژ داره دلم بخاری میخواد تو این هوا بغل بخاری کیف میده بخوابی

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻