2777
2789
عنوان

در چ حالین😎🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 70 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه بابا داداشم اومده کنارم دراز کشیده میگه به به عجب غذای خوشمزه ای بود چسبییددد می‌دونه من شام. نخ ...

😂😂خوشبحالشون تو چقد خوبی

من بد اخلاقم کل خانواده شاکین ازم😂

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔
داداشت چند سالشه خودت چند سالته

داداشم نه خودم تقریبا ۱۹

کاربری از ۲۲ شهریور دست منه دوستان شماره واگذار شده و تاپیکای گذشته برای صاحب قبلی خط هستش🤍🥲🍇

۱۸ و ۱۰ ماه😑

عزیزمم من ۱۷ سالمه مدرسه میری 

یا فارق و تحصیل شدین به سلامتی دانشگاه میری 

خودم دوازدهمم

کنکوری ام دوازدهم لطفا تو تاپیکام بیاین کمکم کنید بیشترش راجب درس و بهم یکم انگیزه یا انید بدین ممنون میشم ازتون 

خوابم میاد ولی خوابم نمیبره 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
منم دو ساعته تو اتاق حبسم به خاطر مهمونایی که دیر اومدن مبخوانم بمونن 😡😡😡😡

ای بابا 

منم چند روز پیش مهمان داشتیم حوصله نداشتم آماده بشم گفتم بگید خوابه

کاربری از ۲۲ شهریور دست منه دوستان شماره واگذار شده و تاپیکای گذشته برای صاحب قبلی خط هستش🤍🥲🍇

عزیزمم من ۱۷ سالمه مدرسه میری  یا فارق و تحصیل شدین به سلامتی دانشگاه میری  خودم دوازدهم ...

پشت ک

مدرسه نمیرم دانشگاه هم نمیرم فعلا😂

سال دیگه انشاالله کنکور میدم 

شاغلم...

زیر پتوم خونمون شوفاژ داره دلم بخاری میخواد تو این هوا بغل بخاری کیف میده بخوابی

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻