2777
2789
عنوان

کراتین+عکس

799 بازدید | 54 پست

امروز   کراتین  کردم  خیلی خیلی خیلی  موهام خوشگللللل شدددددد  کلی ذوق کردم  اما واقعا  خیلی خسته کننده بود  ۸ ساعت  رو صندلی نشستم فقط   خیلی خسته کننده بود و  بویه خیلی بدی ام داره  قشنگ  ی  لحظه حس  کردم دارم خفه میشم 😐 خیلی بوش  تنده   بویه گندی داره  هنوز  کل  دماغ و گلوم میسوزه اما  خب   میارزع به اینکه  ۶ ماه موهات   لخت  باشه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخوام کراتین کنم 🥲

میترسم پشیمون شم 

هر بژی کورد 🤝🏻✨خویشگم تا ژیم دوسد درم 🫂♥️🥺           مرسی بابت اینک هروقت خاستم نبودی 🤍🦎 مرسی بابت اینک هروقت خاستی بودم🤍🦎 به قولِ بوکوفسکی، ببین! هیچکس قرار نیست از نبودنِت بمیره؛ شاید فقط چند ساعتی دیرتر بخوابه...نه ؟
میگن ریزش میاره شدید بعد جندوقت منم دوست دارم انجام بدم ولی میترسم 

شدیدد ریزش میاره من خودم دوبار انجام دادم ولی از بس خسته میشم  هی سشوار بکشم وقتی موهام کراتین نیس چندروزه دیگه باز میخوام برم کراتین کنم

میگن ریزش میاره شدید بعد جندوقت منم دوست دارم انجام بدم ولی میترسم 

ریزشش بخاطر استفاده از شامپوهای فری سولفاته چون چربی سرت رو خوب نمیشوره این باعث ریزشه ، اگه کراتین کردی شامپوی موهای چرب بزن یا با صابون معمولی سرتو بشور عوضش ماسک مو بزن به ساقه ی موهات دیگه اصلا نمیریزه  

دستت فقط توی جیب خودت باشه 

شش ماه هم نه، کلا کراتینش از بین نمیره فقط چون موهات رشد میکنه ریشه موهات بعد چن وقت متفاوت میشه با ساقه موهات ک کراتینس، یکم از حالت لختی اول فقط درمیاد اگرنه ازبین نمیره کراتینش

باید چن بار بری حموم ببینی صاف میمونه الان که معلومه خوبه  مث اینکه بری ارایشگاه سشوار کنی خب ...

بعد از کراتین موهارو میشورن تو ارایشگاه و همونجا سشوار میکشن همونجا میتونی تشخیص بدی خوب انجام داده یانه