2777
2789
عنوان

کراتین+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 54 پست
ریزش بخاطر مواد نامرغوب و انجام نادرست مواد گذاریه گلم وگرنه تراپیست میتونه ریزش طبیعی موها رو از بی ...

و اینکه این یه اصله من تاحالا از هرکسی حتی تو همین نی نی سایت چندین مرتبه درمورد کراتین تاپیک زدن اکثرا گفتن ریزش دارن مگه میشه همه جاو همه مواد نامرغوب بذارن، پس اون یکی دوتا مرغوب کجان ک ما پیداشون نمیکنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا دکترم نتونسته چ برسه ارایشگر

عزیز دلم اگر میدونی مشکلت هورمونیه که هیچ اگر هم مشکل هورمونی یا تیروئید یا کم خونی نداری توصیه میکنم حتما حتما پیش یک دکتر طب سنتی برو که صد درصد درمان میشی

آرایشگر هم میتونه با تراپی احیا ریزش مو رو تا حداقل دوماه کامل برطرف کنه

خودم بخاطر واکسن کرونا و ابتلا به کرونا ریزش مو گرفتم و با همین تراپی ها ریزشم به مرور برطرف شد

و اینکه این یه اصله من تاحالا از هرکسی حتی تو همین نی نی سایت چندین مرتبه درمورد کراتین تاپیک زدن اک ...

قربونت برم چون اونهایی که مرغوب میذارن هم ممکنه اشتباه کنن تو مواد گذاری

من تا الان شکایتی از ریزش مو نداشتم تو مشتریام همه هم چندبار اومدن با خودشون مشتری هم آوردن

اما به چشم دیدم تو سالنهای بزرگ و معروف چه بلایی سر موی مشتری میارن

مشتری اومد پیشم تمام پوست سرشو سوزونده بودن

یا مدرس دیدم آموزش داده جلوی سر رسیدی موادو به کف سر ماساژ بده

خب اینا پدر ریشه مو رو درمیاره

و اینکه این یه اصله من تاحالا از هرکسی حتی تو همین نی نی سایت چندین مرتبه درمورد کراتین تاپیک زدن اک ...

همین کارا باعث میشه بعضی ها با ندونستن اصل قضیه فکر میکنن کراتین ریزش میاره و تبلیغ بد میکنن

شدیدد ریزش میاره من خودم دوبار انجام دادم ولی از بس خسته میشم  هی سشوار بکشم وقتی موهام کراتین ...

ینی موهای کراتین شده اینقدر براتون راحته که ریزشش مهم نیست؟ راضی هستین از کراتین؟ واسه ریزشش مکمل میخورید؟میریزه خودش درمیاد؟

سلام عزیزای دلم کراتینه مو و موادش خیلی مهمه جایی که کراتین میکنید از مواد خوبی استفاده کنه اگر برای موهای نچرال یا موهای دکلره و آسیب دیده از مواد کراتین مو صافی و احیا مناسب مو استفاده کنید حتما نتیجه عالی می گیرید هم احیاتراپی و هم کراتین تراپی و پروتئین تراپی انجام میشه، ما با خواهرام مواد کراتین رو از کراتین گیسو تهیه کردیم نانوکراتین مو خیلللللیییی عالی بود ، ایشون نماینده انحصاری مواد کراتین مو اصل برزیلی در تهران و کرج و ارسال به تمام نقاط کشور هستن آموزش استفاده و کراتین کردن هم خودشون میدن خیلی راضی بودیم این شماره تماس و سایتشون هم کراتین عمده و هم تک می فروشن نتایجش رو هم توی پیج اینستاگرام کراتینه مو شون می ذارن.

راستی مهمه از یکسانتی ریشه بگذارید اتو کشی مناسب و مواد کراتین بدون قرنطینه باشه و بعد هم از شامپو بدون سولفات و ماسک مناسب  استفاده کنید تا ریزش مو با کراتین نگیرید ، که کراتین گیسو همه رو داره و مشاوره کراتین مو هم میده.

09125677634

https://keratingisoo.ir/