2777
2789
عنوان

کراتین+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 54 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من میترسم حتی یبارم شامپوهای معمولی استفاده کنم، یهو با همون یبار اگه کراتینم خراب شد چی کلی هز ...

عزیزم پیش کراتین کار خوب بری نه بوی شدیدی حس میکنی نه اذیت میشی نه ریزش میگیری

شامپو هم کامان ایرانی بزن بدون سولفاته و عالیه خودم به مشتریام همیشه همینو توصیه میکنم

استفاده کن به جونم دعا کن

اگه مشکل کم خونی یا کیست یا هورمونی نداری بجای کراتین پروکراتین کن ریزشت میره

عزیزم من دوستم کارمند صنف ارایشگراس بهترین جا معرفیم کرد و رفتم ک تاحالا هیچ مشکل و شکایتی ازش کسی نداشته، موادش خوبه و اینکه میگن صافی احیا پروتیین نمیدونم ابریشم سازی و اسمایی ازاین قبیل گفتن همشون موادشون یکیه فقط درصد اتوکشی فرق داره باهم اسمارو الکی میذارن رو این کارا

عزیزم من دوستم کارمند صنف ارایشگراس بهترین جا معرفیم کرد و رفتم ک تاحالا هیچ مشکل و شکایتی ازش کسی ن ...

عزیزم ابریشم سازی همون نانو کراتینه

پروتیین تراپی، بوتاکس، هیدروکسی، ارژنین تراپی، طلاتراپی، ریباندینگ، پروکراتین،کرابوتاکس و..... 

اینا ترکیبات موادهای مختلفه که بسته به جنس مو و نوع مو تراپیست تشخیص میده انجام بده

اینجوری نیست که همه یک مواد باشن

اگه ارزون بود یا نامرغوب ک باید کراتینمم خراب میشد من الان کراتین دوسال پیشموهنوزساقه موهام دارم

مواد ارزون توش فرمالدیید داره که سرطان زاست همون بوی سرکه اس که میگید و میلی 500تومنه امسال قیمتشه نه چندسال پیش. 

فرمالدئید مواد شیمیایی قوی ای هست که مو رو به شدت صاف میکنه