2777
2789
عنوان

کراتین+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 54 پست
شدیدد ریزش میاره من خودم دوبار انجام دادم ولی از بس خسته میشم  هی سشوار بکشم وقتی موهام کراتین ...

ریزش میاره باز مبخوای بری انجام بدی ؟؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ریزشش بخاطر استفاده از شامپوهای فری سولفاته چون چربی سرت رو خوب نمیشوره این باعث ریزشه ، اگه کراتین ...

جرات نمیکنم انجام بدم جون ریزش بگیره تموم هست 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
ریزشش بخاطر استفاده از شامپوهای فری سولفاته چون چربی سرت رو خوب نمیشوره این باعث ریزشه ، اگه کراتین ...

والا من میترسم حتی یبارم شامپوهای معمولی استفاده کنم، یهو با همون یبار اگه کراتینم خراب شد چی کلی هزینم ب باد میره

اررره بخدا، اخه موهای خودم موج داره وقتی از حموم درمیام پف میشه خسته شدم هی سشوار بکشم، میگم حداقل ک ...

وای نکن حیف موهات نبست یهویی به خودت میای دیکه مو‌نداری 

والا من میترسم حتی یبارم شامپوهای معمولی استفاده کنم، یهو با همون یبار اگه کراتینم خراب شد چی کلی هز ...

کراتین اگه خوب باشه با تاید هم سرتو بشوری خراب نمیشه عزیزم من چند بار انجام دادم و زود خراب شده ولی آخرین بار یه جای درست و حسابی رفتم و خداروشکر دیگه خراب نشد قبل انتخاب آرایشگرت باید حسابی تحقیق کنی 

دستت فقط توی جیب خودت باشه 
کراتین اگه خوب باشه با تاید هم سرتو بشوری خراب نمیشه عزیزم من چند بار انجام دادم و زود خراب شده ولی ...

والا من دوساله ی جا میرم از لحاظ ماندگاریش ک عالیه، یعنی تا الانم ساقع موهام کراتینشو داره، ولی این شامپو معمولی رو ک میگی امتحان نکردم

والا من دوساله ی جا میرم از لحاظ ماندگاریش ک عالیه، یعنی تا الانم ساقع موهام کراتینشو داره، ولی این ...

اگه ریزش نداری که هیچی همونو ادامه بده چون کف سر چرب بعد از کراتین برا بعضیها ریزش شدید میاره که فکر میکنن بخاطر کراتینه

اگه ریزش نداری که هیچی همونو ادامه بده چون کف سر چرب بعد از کراتین برا بعضیها ریزش شدید میاره که فکر ...

چرا شدید ریزش دارم هربار میرم حموم ب مشت مو وقتیم موهامو شونه هم میزنم ی مشت دیگه

حالا این بارک انجام دادم یبار با صلوات شامپو معمولی استفاده میکنم بینم چی میشه  

چرا شدید ریزش دارم هربار میرم حموم ب مشت مو وقتیم موهامو شونه هم میزنم ی مشت دیگه حالا این بارک انج ...

نگران نباش عزیزم اگه اینطور که میگی ماندگاری خوبی داشته کراتینت هیچی نمیشه فقط ماسک داخل حمام یادت نره ، موقع شستشوی ماسک هم سرتو پایین بگیر بشور که اصلا ریشه ی موهاتو چرب نکنه

شدیدد ریزش میاره من خودم دوبار انجام دادم ولی از بس خسته میشم  هی سشوار بکشم وقتی موهام کراتین ...

عزیزم اگه ریزشت تو دوماه اول کراتینه توصیه میکنم حتما کراتین کارت رو عوض کنی

اگر کلا ریزش داری و قطع نمیشه شامپوت رو عوض کن