2777
2789
عنوان

سق سیاه

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 23 پست
😂😂😂 نه عزیزم مگه نمیگی به هر چی فکر میکنم اتفاق میفته؟؟  خب حس ششم داری دیگه

ن میگم اگه یه چیز منفی بگم همون میشه😐😂وگرنه اگه اینجوری بود که به کارت پول و مهاجرت فک‌میکردم تا سرم بیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین جوریم همش منفی فکر میکنم

مثلا اصلا ازدواج نکرده همش فکر میکنم ازدواج کنم طرف یه اشغال پخمه ایه که هر روز خیانت میکنه و اینا..اینه من هیچ وقت خوشبخت نمیشم تو این دنیاو هر روز بدبخت تر از دیروزم میشم

دیگه نمیدونم چه کار کنم 

ناخداگاه میاد تو ذهنم

تنها نیستی

عزیزم یه مزاحم به زور خودشو انداخته تو زندگیمون و همه چی رو بهم ریخته الان یه ساله آرامش نداریم و همش ناراحتی و اعصاب خوردی لطفا از خدا بخواه از تو زندگیمون بندازدش بیرون حتی اگه شده با مرگش نیست و نابود بشه

عزیزم یه مزاحم به زور خودشو انداخته تو زندگیمون و همه چی رو بهم ریخته الان یه ساله آرامش نداریم و هم ...

😂😂😂😂 یه تومن کارت به کارت کن😂😂😂 تضمینی ضمانت ۷ ساله

😊😊😊🌹🌹 والا ملت یه جوری میگن کیو نفرین کن و... اگه قرار به نفرین باشه اینجوری نفرین کنید

من از نفرین بشدت بدم میاد اصلا دوس ندارم کسیو نفرین کنم   شمام ان شاءالله مشکلتون حل میشه توکلتون بخدا