2777
2789

شیر خشک با سرلاک یا فقط شیر خشک؟

مزه اش بد نیست؟

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره ژنیه بیشترش دیگ فقط باعمل ک اونم هم هزینش زیاده هم دردسر داره والا

هوم ب خاطرات پیوست. 

سینه دارا بیس سی تومن سودکردن😂

البته هزینه عمل وفقط حدس زدم شایدبیشترباش

سن۳۸ وزن قبل بارداری۷۲ آخر بارداری۸۶ الان دخترم چهار ماهه است،وزنم ۷۰ قدم۱۶۲

خوبی ک عزیزم اخه ۷۰ کیلو چیزی نیس چون بچه شیر میدی لاغرتر میشی

یارب نظر تو برنگردد
واقعا یعنی اون اندازه هرروز بخورم غذا تو چند ماه چقدر چاق میشم عزیزم؟ من الان۴۵کیلوام

بستگی به بدنت داره و متابولیسم بدنت.. اولش خیلی سخته شاید حالت تهوع بگیری زده بشی ولی ناامید نشو 

یکی رو میشناسم با گریه غذا می‌خورد وزنش 40 بود شد 58 تو 5 ماه..هفته ای 800 گرم رو میگیری اگه رعایت کنی.. زیر 2500 نخور اگه میتونی بیشترش کن.... آش رشته تو برنامه غذاییت باشه حتما.شله زرد درست کن میان وعده هات بخور.. بعد غذا خرما چندتا بخور.. تو روز شیره انگور بخور... آب هم زیاد بخور.. سردی غذاها رو بگیر با مصلحش... عدسی هم کالریش زیاده بخور... هله هوله های شکم پر کن نخور.. حلوا میتونی درست کنی تو میان وعده بخوری هفته ای چند بار. اینا چیزایی بود که بچه ها میخوردن و نتیجه میداد.اصلا هم ناامید نشو 

هردو هم خوبه 

❤❤

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
تو که سنی نداری زود لاغر میشی الان چند کیلویی همت و اراده میخاد فقط فوقش یک ماه سخته بعدش عادت میکنی ...

به خاطر سال کنکورم رژیم و ورزش و اینا واقعا نمیتونم

به خاطر استرسم پرخوری عصبی گرفتم چاق شدم

اصلا اعصابم بهم ریخته 

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂