2777
2789
  خود خدا هم اینقدر سختش نکرده،راحت بگیر زندگیتو بکن این افکار و از ذهنت بیرون کن،به همه ...

بسم الله الرحمن الرحیم اینا به نظر شما کجاش سخته؟ وضو گرفتن کجاش سخته ؟ همه وضوهای روی هم مگه چقدر وقت میگیره ؟لبخندبزن اما روحتم در راستای لبخند باشه شادی کن اما روحتم در راستای شادی باشه  یه کسی اگه تو دنیا شادی کنه بره عالم برزخ گریه کنه هر روز، اینکه شادیش واقعی نیستش که،اگه فریحا یه اسم بچه ت اون اسم اصلیش نیست وقتیکه روح بوده اسمش این نبوده اسم امیر هم حداقل دو اسمه باشه مثل امیرحسین،امیرعلی،امیرمحمد همه ما وقتی روح هستیم یه اسم داریم اگه پدر ومادر اسمو اشتباه انتخاب کنن بالاخره به اسم قبلیمون بر خواهیم گشت   در وجود شما شادی ولبخند واقعی حس نمی کنم نوشته ت حس لبخندو میبره از کسی...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بسم الله الرحمن الرحیم اینا به نظر شما کجاش سخته؟ وضو گرفتن کجاش سخته ؟ همه وضوهای روی هم مگه چقدر و ...

معلومه که تو از هیچی شادی و لبخند حس نمیکنی با این وضع فکرت  

اسم بچه من فریحا نیست پس چیه؟

امیر اسم نیست؟  

کجا و کی گفته هر دقیقه باید وضو گرفت🙄

اره عزیزم بهش گفتم .سر صبحونه داشتم بهش میگفتم یهو بهم گفت نوش جونت مامان دلم براش غش رفت

ووووی چه شیرین زبونههه   بوس به لپاش  موهاشو کوتاه نکن تا بلند شه واسش ببندی.خیلی ناز میشه    

یه مهر ماهیه شیطون دانشجوی فرهنگیان هستم.اگه سوالی داشتین در خدمتم
معلومه که تو از هیچی شادی و لبخند حس نمیکنی با این وضع فکرت     اسم بچه من فریحا نیست پس ...

بسم الله الرحمن الرحیم اول خوب فکر کن بعد چیزی بنویس درست بنویس کجا نوشتم هر دقیقه،نوشتم حتما موقعی که حامله هستیم پیش از همبستری دو نفر وضو بگیرن همبستری میدونی معنیش چیه؟ کی میخوای فکر کنی به خودت به اعمالت به حالاتت به اندازش،روحتو پاک کن روحتو صاف کن،شادی ولبخند غیر واقعی تو چه ارزشی برام داره برای روحتم ارزشی نداره موقعی که روح بودی میدونستی اسم بچه ت چیه خوب فکر کن فکر بذار براش فکر درست،اسمشو احتمالا متوجه میشی چونکه اسم واقعیش توی روحت هستش

بسم الله الرحمن الرحیم اول خوب فکر کن بعد چیزی بنویس درست بنویس کجا نوشتم هر دقیقه،نوشتم حتما موقعی ...

برو بابا اینقدر فکر کردی دیوونه شدی داری دری وری میگی🤣همبستر انگار صد سال پیشه ،بگو س ک س دیگه خخخ

تو فضول لبخند من نباش،لبخند خودت غیر واقعیه،روانیه افسرده

بسم الله الرحمن الرحیم پاسخت روی عقل وفکر نیست توهینم میکنی به روح خودت ضرر میرسونی مثل تو ومثل حالی که موقع ارسال نظرت داشتی حس وجود نداره  روحت در فشاره هر کلمه ای توی فارسی معنی دقیق خودشو داره فارسی دقیق ترین معنی هارو بین زبونها داره هر کلمه ای نباید استفاده بشه 

عع بنظرت قشنگ میشه فکر خوبی بود گلم میزارم بلند بشن عزیزم

اره خیلییی ناز میشه.موهاشم روشنه اگه بلند شه خیلی قشنگ میشه   

برو بابا اینقدر فکر کردی دیوونه شدی داری دری وری میگی🤣همبستر انگار صد سال پیشه ،بگو س ک س دیگه خخخ

بابا فک کنم داره اسکلمون میکنه