2777
2789
درثانی یه نفر شاید هنوز دامنش سبزنشده باشه گناهه میبینه دلش میشکنه توروخدا عکس ازبچه هامون بخاطر مام ...

این همه بچه تو خیابون همه جا هست پس برای هرکدومش دلش بشکنه.ایشالله همه اونایی که ندارن خدا بهشون بده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب بچه ها تغییرمیکنن ربطی به چشم نداره

تغییر درحد خیلی کم نه اینکه کلا چهره بچه عوض شد بچه ام دیگه وزن نگرفت وقتی طرف امد خونه ام گفت وای چه نازه خدا انگار وقت وساعت گذاشته کنار فقط دخترتوروخلق کرده ازنازی حرف نداره شبش بچه ام ضربان قلبش کند شد مریض شد .....

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته
فداتشم عزیز دلم .بچم ابرو هم نداره😅بنظرتون خوب میشه

بله بلوغ بشه اوکی میشه به لطف خدا

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
این همه بچه تو خیابون همه جا هست پس برای هرکدومش دلش بشکنه.ایشالله همه اونایی که ندارن خدا بهشون بده ...

ازدستم ناراحت نشی بخدابخاطر خودت میگم 

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته
این همه بچه تو خیابون همه جا هست پس برای هرکدومش دلش بشکنه.ایشالله همه اونایی که ندارن خدا بهشون بده ...

دخترخاله من پسر داره تاحالا به خدا به مثلش سفید ندیدم اینقدر این بچه سفیده حد نداره اصلا بچه اش هیجا نمیبره حتی اگه قرارباشه جایی مهمونی بره بچه میذاره پیش مامانش بی نهایت سفید پوسته

درثانی یه نفر شاید هنوز دامنش سبزنشده باشه گناهه میبینه دلش میشکنه توروخدا عکس ازبچه هامون بخاطر مام ...

منطق من حرفتون رو نمیپذیره

مامانایی ک نینی ندارن خدا آن شاءالله بهشون دوقولو بده 

دوم اینکه تو کوچه خیابون بازار عزا و عروسی بچه نمیبینن؟ خواهر برادراشون بچه ندارن؟ 

تو اینستا گوگل و ... عکس بچه نیست؟

برای همه چی باید حرف باشه؟

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
بسم الله الرحمن الرحیم بین ۵۵ تا ۶۰ موقعی که بچه به اصطلاح تو شکمه اگه برای نماز صبح خواب بمونیم روی ...

اگ همه رعایت میکردن ک دنیا گلستان بود..

امروز دست گل به آب داده رفته جلو موهاشو خودش با قیچی چینده🤭

وایییی خندم گرفت     چقد شیطونههههه    دختر خاله منم رفته بود جلو موهاشو که چتریه چیده بود    قیچی اینا نذار دم دستش خطرناکه کلا.باهاش صحبت کن که کارش اشتباه بوده   

یه مهر ماهیه شیطون دانشجوی فرهنگیان هستم.اگه سوالی داشتین در خدمتم