2777
2789

عزیزم ماشالا بهش.چشم بدازش بدور  

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

امروز دست گل به آب داده رفته جلو موهاشو خودش با قیچی چینده🤭

مگه چقدشه؟عزیزم

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
صبح میشه ۳ سالش این عکس نوزادیاشه

زیر سایه پدرو مادر  

عکسشو صفحه بعد گذاشتم نگا موهاشو چکار کرده😒خیلی بد شده نه

عزیزم .ماشالا خودت مرتبش کن.اشکال نداره منم چون پسرم نمیاد ارایشگاه خودم براش میزنم.ولی خدا رحمش کرده  قیچی خطرناکه جلو دستش نذار اصلا

احسنت به خالقش...😍😍😍 به خالق هرچی بدم کم دادم ۱ به توان n

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
بسم الله الرحمن الرحیم بین ۵۵ تا ۶۰ موقعی که بچه به اصطلاح تو شکمه اگه برای نماز صبح خواب بمونیم روی ...

خود خدا هم اینقدر سختش نکرده،راحت بگیر زندگیتو بکن این افکار و از ذهنت بیرون کن،به همه محبت کن ،لبخند بزن،شادی ببخش ،والا اینجوری خدا هم ازت راضی تره

چشم گلم ایشالله تو هم یه پسر‌خوشگل بیاری

اینقدر راحت عکس بچه روپخش نکنید.دخترمن ازخوشگلی حرف نداشت اینقدر ناز بود که ادم دلش میخواست کاروزندگیش ول کنه فقط خیره به دخترم شه اینقدر عجیب چشم خورد هرکی عکس نوزادی تا۱سالگی بچه با الان میبینه باورشون نمیشه این بچه همون بچه ناز وگوگولیه جوری چشم خورد کلا قیافه اش عوض شده

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته
فداتشم عزیز دلم .بچم ابرو هم نداره😅بنظرتون خوب میشه

درثانی یه نفر شاید هنوز دامنش سبزنشده باشه گناهه میبینه دلش میشکنه توروخدا عکس ازبچه هامون بخاطر مامان های عزیزی که هنوز نی نی ندارن نگذاریم

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته