هیچکی به من گوش نمیده هیچکس صدامو نمیشنوه هیچکس صدای هق هق مو نمیشونه هیچکس نمیفهمه چقدر بهم داره فشار میاد حالم بده منی که سر درد دلهای همه نشستم و گوش دادم ولی هیچکس حاضر نشد چند کلمه از درد دلهای منو گوش کنه خیلی بده آدم تنها بشه خیلی فکر کن توی خوشی هات همه دارن خودشون میکشن کنارت باشن ولی توی حال بدت مهم ترین آدم های زندگیت حتی توی اولیت قرارت ندن خیلی تاسف داره خیلی
هرکسی یه اخلاقی داره خوب...محبت کردن زیاد هم دلیل بر دوس داشتن زباد نیست..بعضیا اخلاقشون اینجوریه که ...
آخه این به مامانش خواهرش اینقدر محبت میکنه گاهی اوقات حس میکنم اونا زنشن نه من بعد زنگ نمیزنه براشون شعر میخونه میخندونتشون حسودی نمیکنم میخوام بگم این کارا رو بلده ولی سر من میرسه خستس فکرش مشغوله حالش بده
متاسفانه اونجوری خیلی بدتر میشه دعوامون من میفهمم پکره بهش میگم چیشدع اینا میگه هیچی میخوام ب ...
بهش بگو تصمیم گرفتم ازین به بعد مثل خودت باهات رفتار کنم ، با من هر جور رفتار کنی منم باهات اونجوری میشم ، تا کی باید محبت کنم و پاسخشو نگیرم ، وقتی از احساساتم خرج میکنم باید در مقابلش دریافت هم بکنم تا دچار کمبود نشم
مقایسه نیست هم جنس خودشن اونقدر که به خانوادش اهمیت میده به من نمیده من از خانوادم میگذرم بخ ...
خوب کارمون اشتباهه،اصلا مردا هم زنای وابسته رو دوس ندارن ما ازهمه بیشتر به اونا وابسته ایم..ولی خوب مردا اینطور نیستن.باید انتظارامونو کم کنیم هر چند سخته ولی باید باچیزای دیگه خودمونو سرگرم کنیم
مقایسه نیست هم جنس خودشن اونقدر که به خانوادش اهمیت میده به من نمیده من از خانوادم میگذرم بخ ...
اشکال تو هم دقیقا همینه ، تو از همه چیت زدی کاملا در اختیارشی دیگه انقد خیالش از بابت تو راحته که به خودش زحمت نمیده ب خاطرت کاری بکنه ، تو اول باید خودتو عوض کنی عزیزم
آخه این به مامانش خواهرش اینقدر محبت میکنه گاهی اوقات حس میکنم اونا زنشن نه من بعد زنگ نمیزنه براشو ...
ببین باید حس کنه توم میتونی اینطور باشی انتظاراتو کم کن ازش بیشتر به بقیه محبت کن توم به خونوادت یا کسای دیگه...اگه میدونی واقعا دوستت داره یه مدت محبتتو ب شوهرت کمتر کن و سعی کن یه جوری نشون بدی که بهش وابسته نیستی
دقیقاً متوجم تصمیم اینه برم سرکار فقط نبینمش آرامش بگیرم
ببین یه جوری نباشه برعکس جواب بده...نه اینکه حس کنه دوسش نداری فقط ثابت بشه بهش که بدون اون هم میتونی.به خودت برس بهشم محبت کن ن اینکه کلا باهاش قهر باشی.