2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 38 پست
بنظرتون از حرفاش سر پیچی کنم خوبه؟

نه از همه حرفاش ، چیزایی که فقط مربوط به خودته رو خودت تصمیم بگیر ، مثلا تو میخای موهاتو قهوه ای رنگ کنی ولی اون میگه شرابی رنگ کن اونوقت تو نباید بهش بگی چون تو شرابی دوس داری باشه چشم ، درستش اینه که بگی ولی من قهوه ای دوس دارم پس قهوه ای میزارم شرابی بمونه برای یه زمان دیگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بهم توجه نکرد چی خواهری😔

واقعا و به طور جدی یک مدت دنبال توجه اون نباش 

باهاش عادی باش بیشتر به خودت توجه کن تمرکزت روی خودت باشه مثلا صبح ها لباس ورزشی بپوش و با آهنگ ورزش کن 

برا خودت ساعت مشخصی تعیین کن برای قهوه خوردن ، مثلا فقط برا خودت قهوه درست اگه شوهرت پرسید چی میخوری بهش بگو دارم قهوه میخورم عه یادم رفت برا تو هم درست کنم ، میخای؟ (با اینکارت اون میفهمه که اول به فکر خودت بودی و به خودت ارزش قاعلی )

اینا مثال بودن چیزای دیگه هم هست 

نه از همه حرفاش ، چیزایی که فقط مربوط به خودته رو خودت تصمیم بگیر ، مثلا تو میخای موهاتو قهوه ای رنگ ...

الان دقیقا مشکلمون رنگه آن میگه موهات خراب میشه نه من میگم دوس دارم بزارم واقعا دلم یه تغییر اساسی میخواد

الان دقیقا مشکلمون رنگه آن میگه موهات خراب میشه نه من میگم دوس دارم بزارم واقعا دلم یه تغییر اساسی م ...

خب حالا که بهش گفتی دوس دارم بزارم دیگه بعد ازین در مورد رنگ کردن موهات باهاش حرف نزن اگه اینکارو بکنی اون فکر میکنه تو داری ازش اجازه میگیری و در نتیجه اونم به کارت دخالت میکنه ، هر وقت خاستی برا خودت کاری بکنی قبلش ب اون نگو چون فکر میکنه منتظر تاییدش هستی 

با اینکارها یواش یواش شوهرت هم عوض میشه، وقتی میبینه تو به خودت ارزش قاعل هستی اونم بطور ناخودآگاه ارزشت رو میفهمه، تو با خودت مثل یک پرنسس رفتار کن تا اونم یواش یواش متوجه پرنسس بودنت بشه