2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 38 پست
میدونم من همین حسو دارم ولی خوب مقایسه هم کار درستی نیس

مقایسه نیست هم جنس خودشن اونقدر که به خانوادش اهمیت میده به من نمی‌ده من  از خانوادم می‌گذرم بخاطر اقا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکسی یه اخلاقی داره خوب...محبت کردن زیاد هم دلیل بر دوس داشتن زباد نیست..بعضیا اخلاقشون اینجوریه که ...

آخه این به مامانش خواهرش اینقدر محبت می‌کنه گاهی اوقات حس میکنم اونا زنشن نه من بعد زنگ نمیزنه براشون شعر میخونه میخندونتشون حسودی نمیکنم می‌خوام بگم این کارا رو بلده ولی سر من میرسه خستس فکرش مشغوله حالش بده

متاسفانه اونجوری خیلی بدتر میشه دعوامون من میفهمم پکره بهش میگم چیشدع  اینا میگه هیچی می‌خوام ب ...

بهش بگو تصمیم گرفتم ازین به بعد مثل خودت باهات رفتار کنم ، با من هر جور رفتار کنی منم باهات اونجوری میشم ، تا کی باید محبت کنم و پاسخشو نگیرم ، وقتی از احساساتم خرج میکنم باید در مقابلش دریافت هم بکنم تا دچار کمبود نشم 

من خودم از تنهایی از عصر انقد اهنگ غمگین گوش دادم مغزم داره میترکه...

کاملا درکتون میکنم وضعیت منم همینه بخدا من کارم به جایی کشید که به خودکشی فکر میکردم ولی گفتم ارزشش رو نداره همسرم ارزش خودکشی کردن نداره

مقایسه نیست هم جنس خودشن اونقدر که به خانوادش اهمیت میده به من نمی‌ده من  از خانوادم می‌گذرم بخ ...

خوب کارمون اشتباهه،اصلا مردا هم زنای وابسته رو دوس ندارن ما ازهمه بیشتر به اونا وابسته ایم..ولی خوب مردا اینطور نیستن.باید انتظارامونو کم کنیم هر چند سخته ولی باید باچیزای دیگه خودمونو سرگرم کنیم

مقایسه نیست هم جنس خودشن اونقدر که به خانوادش اهمیت میده به من نمی‌ده من  از خانوادم می‌گذرم بخ ...

اشکال تو هم دقیقا همینه ، تو از همه چیت زدی کاملا در اختیارشی دیگه انقد خیالش از بابت تو راحته که به خودش زحمت نمیده ب خاطرت کاری بکنه ، تو اول باید خودتو عوض کنی عزیزم 

آخه این به مامانش خواهرش اینقدر محبت می‌کنه گاهی اوقات حس میکنم اونا زنشن نه من بعد زنگ نمیزنه براشو ...

ببین باید حس کنه توم میتونی اینطور باشی انتظاراتو کم کن ازش بیشتر به بقیه محبت کن توم به خونوادت یا کسای دیگه...اگه میدونی واقعا دوستت داره یه مدت محبتتو ب شوهرت کمتر کن و سعی کن یه جوری نشون بدی که بهش وابسته نیستی

خوب کارمون اشتباهه،اصلا مردا هم زنای وابسته رو دوس ندارن ما ازهمه بیشتر به اونا وابسته ایم..ولی خوب ...

دقیقاً متوجم تصمیم اینه برم سرکار فقط نبینمش آرامش بگیرم 

جدی نمیگیره اینقدر اینجور حرفا زدم 

تا الان حرفشو زدی از این ب بعد عمل کن،اصلا تایم بگیر مثلا تموم سعیتو بکن ده روز اینطوری رفتار کنی...اگه جواب داد بیشترش کن مثلا ۱۵روز

دقیقاً متوجم تصمیم اینه برم سرکار فقط نبینمش آرامش بگیرم 

ببین یه جوری نباشه برعکس جواب بده...نه اینکه حس کنه دوسش نداری فقط ثابت بشه بهش که بدون اون هم میتونی.به خودت برس بهشم محبت کن ن اینکه کلا باهاش قهر باشی.